Sztárok

Szívszorító képsorozat Harry hercegről

Két héttel a Las Vegas-i pucér képek után Harry herceg egy jótékonysági eseményen vett részt. Egy hatéves kisfiú pedig kioktatta.

Öltönyben, széles mosollyal az arcán ment Harry herceg a WellChild elnevezésű ünnepségre.  Károly herceg kisebb fia igazán közvetlen volt a gyerekekkel, barátkozott és játszott velük. Az egyik hatéves kisfiú még a rendezvény előtt adott interjút az egyik tévének. „Azt fogom mondani a hercegnek, hogy örülök, hogy ezúttal fel van öltözve” – mondta a kisfiú még a találkozás előtt. A Daily Mail értesülése szerint Harry is hallotta, hogy a kisfiú mire készül, és ő maga kezdett beszélgetni a kis sráccal, amikor találkoztak. „Úgy hallom, nagyon szeretnél nekem mondani valamit, de látom, attól félsz, hogy anyukád rád szól. Hallottam, hogy a tévés interjúban valami pimaszságot mondtál, de erről most inkább ne beszéljünk” – mondta herceg a hatéves Alexnek.
Nézd meg a további képet Harryről és a gyerekekről!

 
Szívszorító képsorozat Harry hercegről
 
Szívszorító képsorozat Harry hercegről
 
Szívszorító képsorozat Harry hercegről

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top