Sztárok

Vele jött össze a VIVA TV sztárja

Iszak Eszter és Dobrády Ákos elismerte, hivatalosan is egy párt alkot. A szerelmesek a tavalyi szakításuk után ismét egymásra találtak - írja a Blikk.

Vele jött össze a VIVA TV sztárjaIszak Eszter ismét nem szingliként éli az életét. Visszatért Dobrády Ákoshoz, akivel bő egy évvel ezelőtt már pár héten keresztül randizgatott. A VIVA TV sztárja elismerte, hogy immár egy párt alkotnak a TNT frontemberével. „Egy ideje újra együtt vagyunk Ákossal. Jól érzem magam” – nyilatkozta röviden a bimbózó románcról a 24 éves műsorvezető, aki Olaszországban nyaralt kedvesével. A zenész és a Dubajt is megjárt tévés először a TV2 Nagy Duettjében talált egymásra, ám a kapcsolatuk nem volt hosszú életű. Alig telt el pár hét a románcuk nyilvánosságra kerülése után, máris szakítottak. Ám a jelek szerint akkor elhamarkodott volt a döntésük, hiszen egy év után újra összejöttek.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top