Sztárok

Sírt a színpadon a megcsalt énekesnő – fotó

Zokogott a színpadon LeAnn Rimes. A csontsovány, amerikai énekesnő mindössze egy nap után kijött a rehabról, mert a hírek szerint férje megcsalta őt az előző feleségével.

Sírt a színpadon a megcsalt énekesnőLeAnn Rimes nem tud uralkodni érzelmein. Ha kell zokog vagy éppen hisztizik a színpadon, és habár barátai és kollégái is azt tanácsolták a 30 éves énekesnőnek, hogy maradjon bent a pszichiátrián, ő saját felelősségére egy nap után otthagyta az intézményt. A pletykák szerint ennek egyetlen oka volt: mégpedig a férje hűtlensége.

LeAnn Rimes tavaly áprilisban, egy év után ment hozzá a Harmadik műszak című sorozat sztárjához, Eddie Cibrian színészhez. A sztárpár Sírt a színpadon a megcsalt énekesnőegyébként nem örvend túl nagy népszerűségnek, mivel kapcsolatukkal két házasságot is romba döntöttek. A 2009-ben kezdődött szerelem miatt LeAnn férjét, míg Eddie feleségét és két kisfiát hagyta ott.

Most azonban úgy tűnik fordult a kocka. A pletykák szerint Cibrian éppen a volt nejével, Brandivel lépett félre. “Egyáltalán nem feküdtem le a volt férjemmel!”– írta a Twitter oldalára hétvégén az asszony. “Maximálisan támogatom LeAnn-t abban, hogy segítséget kérjen, és elmenjen az rehabra. Ő a gyermekeim mostohaanyja, már fontos szerepet tölt be az életükbe!”– nyilatkozta az asszony.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top