Sztárok

Megnyerte Tom Cruise feleségválogatóját, majd vécét pucoltattak vele

Alig csitult el a Tom Cruise válása miatti botránya, máris újabb tört ki. Egyes hírek szerint a színész még Katie Holmes előtt egy feleségválogatáson ismerte meg egy iráni szépséget, akit miután dobott, megbüntetették.

Megnyerte Tom Cruise feleségválogatóját, majd vécét pucoltattak veleMiután június 29-én Katie Holmes bejelentette, hogy elhagyja férjét és beadta a válópert, valóságos lavina indult el. Először a kiváltó ok, majd a válás mikéntje, végül a közös kislányuk, Suri iskolakezdése tűnt a szinte kiapadhatatlan témát nyújtó szakítás legérdekesebb elemének. Tom Cruise és a színésznő válását csak július első hetében mondták ki, de máris újabb zavaros és botrányos történet derült ki a színészről.

A RadarOnline.com egyik cikke szerint Katie Holmes előtt már volt egy potenciális harmadik feleségjelölt (Cruise korábban már kétszer nősült), akit egy kissé morbid „aracastingon” szerzett a színész. Az iráni származású Nazanin Boniadi a 2004 novemberében lezajlott, Tom Cruise-nak rendezett feleségkereső válogatáson végzett az „első helyen”. Az oldal szerint, a szcientológiai egyház által elrendezett kapcsolat végül zátonyra futott. Cruise ugyanis lapátra tette a fiatal nőt, akit a Vanity Fair egyik forrása szerint az egyház a kurdarcért többek között fogkefés vécépucolással büntetett. A következő, 2005-ben kiírt válogatás eredménye már valamennyivel tartósabbnak bizonyult, ennek befutója ugyanis nem más volt, mint Katie Holmes.

Tom ügyvédje Bert Fields a RumorFixnek azt nyilatkozta, hogy a Vanity Fairben megjelent történet csupán ezeréves, hamis tanúktól idézett hazugságokon alapszik, ami szerinte már nagyon elnyújtott és unalmas dolog, ráadásul nem igaz.

Az ügyben a szcientológiai egyház is közleményt adott ki, amelyben ostobának nevezik a sztorit és kategorikusan tagadják, hogy valaha feleségkereső válogatást tartottak volna az egyház bármely tagja számára. Szerintük a Vanity Fair kizárólag antiszcientológus forrásokra támaszkodva vetette papírra az abszurd állításokat, vádakat, amelyek még csak nem is első kézből származtak. 

Megnyerte Tom Cruise feleségválogatóját, majd vécét pucoltattak vele

Nazanin Boniadi történetét egy korábbi, az egyházat időközben elhagyó szcientológus író-rendező, Paul Haggis azonban megerősítette. Mindenesetre az eddig ismeretlen iráni szépség, a kipattant botrány egyik főszereplőjeként egyik napról a másikra a figyelem középpontjába került. Jöjjön hét információ, amelyet a RadarOnline.com gyűjtött össze az egykori, szintén ex-szcientológus feleségjelöltről.

1)   Nazanin Boniadi, akit barátai Naznek hívnak, 1980. május 22-én született Teheránban, és szüleivel csecsemőkorában költözött Londonba.

2) Kitüntetéssel végzett a Kaliforniai Egyetemen, ahol molekuláris onkogenetikusnak tanult.

3) 2007-2009-ben színésznőként a General Hospital szappanopera sorozatban volt látható.

4) Így jártam anyátokkal (How I Met Your Mother) című sorozatban két évadban játszotta Norát, Neil Patrick Harris karakterének barátnőjét.

Megnyerte Tom Cruise feleségválogatóját, majd vécét pucoltattak vele

5) Paul Haggis (Nazanin Boniadihoz hasonlóan „kiugrott” szcientológus) beválogatta a 2010-es, Russell Crowe thrillerbe, A következő három napba (The Next Three Days).

6) Nazanin Boniadi elkötelezett emberi jogi aktivista, az Amnesty International egyik szóvivője.

7) 2011-ben az emberi jog érdekében végzett munkásságát Social Cinema-díjjal jutalmazták az Ischia Global Fest film- és zenei fesztiválon.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top