Sztárok

Vilmos herceg: “Két gyerekünk lesz!”

Egy amerikai magazin fotók alapján azt írta, hogy Katalin hercegné gyermeket vár. Lehet, hogy ezúttal az igazat írtak. Vilmos ugyanis elárulta, két gyermeket szeretnének, az elsőt nem is olyan sokára...

Vilmos herceg: Ázsiai és óceániai körútjuk első állomásán, Szingapúrban egy kisgyermek feltette Vilmos hercegnek azt a kérdést, melyet eddig egyetlen újságíró sem mert megkérdezni. Nevezetesen, hogy ő és a felesége hány gyermeket szeretnének és mikor! Vilmos először elnevette magát, majd nagyon határozottan rávágta: legalább kettőt, és minél hamarabb – írja a The Sun.

De miért sürgeti őket az idő? Mert az egész világ babát vár tőlük, mert a királynő és Fülöp herceg szeretné látni a dédunokájukat, a majdani királyt vagy királynőt, mert már elkészült londoni otthonuk, a Kensington – palota egyik 25 szobás szárnya, ahova hamarosan be is költöznek, de a legfontosabb, hogy biztosítaniuk kell a Windsor-ház folytonosságát.

Óvni kell a trónörököst

Ha Vilmosnak megszületik az első gyermeke, onnantól kezdve soha nem utazhat vele együtt sem vonaton, sem repülőn, de autón is csak ritkán. Törvény írja elő ezt elő, hogy ha baleset történik, legalább az egyik trónörökös túlélje a tragédiát.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top