Sztárok

Színházigazgató lesz a Barátok közt sztárja

Saját lábára állt Németh Kristóf, és színházat alapít. Az egykori sorozatsztár kirúgott színészeken igyekszik segíteni, s ma már ő többek munkaadója - írja a Bors.

Színházigazgató lesz a Barátok közt sztárjaA Budapesti Kamaraszínház és a Játékszín megszűnése nyomán a Barátok közt Kertész Gézája úgy döntött, saját színházat alapít. Nemcsak a saját, hanem sok kirúgott színész karrierjét is a kezébe vette. „Mióta a saját magam főnöke vagyok, és én adok a kollégáimnak munkát és pénzkeresetet, könnyebben osztom be az időmet” – mondta az egykori sorozatsztár. A rendezvényszervezéssel és színházi produkciókkal foglalkozó magáncége ugyanis megvásárolta a Budapesti Kamaraszínház repertoárjából néhány darab jogát, játszási lehetőségeit, eszközeit, így az előadásokat a jövőben is játszani fogják. „A kis csapatom és én azon dolgozunk, hogy Budapesten egy állandó játszóhellyel rendelkező színházat alapítsunk” – árulta el az elvált színész.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top