Sztárok

12 évvel fiatalabb pasit szeret Eva Longoria – fotó

Penelope Cruz öccse után, egy sportolóval randizik a Született feleségek sztárja. A férfi 12 évvel fiatalabb tőle.

A 37 éves színésznő, egy tévéműsorban megerősítette, hogy a New York Jets sportolójával, a 25 éves Mark Sanchezzel randizgat. “Mark és én…szóval mi randizunk, és nagyon boldogok vagyunk együtt”- mondta szűkszavúan a színésznő, aki másfél év után, júniusban szakított Penelope Cruz öccsével, Eduardo Cruzzal.
Nem csak új pasit, de új elfoglaltságot is talált magának Longoria. A színésznő a hírek szerint, Szilveszterkor hatalmas csinnadrattával megnyitja „She” vagyis “Ő” nevű éttermét, ahová csakis hölgyek járhatnak. Longoria elárulta azt is, hogy az étterem a húszas évek hangulatát idézi majd, mellette pedig nyit egy klubot is, ahol kizárólag nő előadók lépnek fel. Például a nálunk is többször nagy sikerrel fellépő Cirque du Soleil társulatának akrobatái. 

Mark Sanchez korábban két híres színésznővel – Hayden Panettiere és Jamie-Lynn Sigler – is kavart, de randizgatott Kate Upton modellel is.

12 évvel fiatalabb pasit szeret Eva Longoria - fotó

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top