Sztárok

Kiderült Zámbó Jimmy féltve őrzött titka

Lagzi Lajcsi állítja, az énekes halálosan szerelmes volt Gregor Bernadettbe. Ez volt az oka annak, hogy Zámbó Jimmy neje, aki tudott párja félrelépéseiről, egyszer elköltözött otthonról - írja a Blikk.

Évekig suttogtak róla, de senki sem erősítette meg, hogy Zámbó Jimmy és Gregor Bernadett között tényleg titkos románc lett volna. Szerelmük titkát a Király – akinek a fia, Krisztián teljesen lenyűgözte az X-Faktor zsűrijét – magába vitte a sírba, a színésznő pedig sosem ismerte be a szerelmi viszonyt. Lagzi Lajcsi – aki éveken át közeli barátja volt az énekesnek – azonban a Frizbi felvételén elárulta: Jimmy neki egyszer bevallotta, hogy halálosan szerelmes Gregor Bernadettbe. „Nem illik kibeszélni más nőügyeit, de hát ezt mindenki tudta: Jimmy teljesen beleesett Gregor Bernadettbe” – fedte fel a titkot. Sőt elmondása szerint a helyzet egyszer odáig fajult, hogy Jimmy felesége el is költözött otthonról. Mint az énekes neje, Edit asszony korábban elmondta, ő ugyan tudott párja kilengéseiről, ám Jimmy – akinek a lemezei a mai napig hihetetlen példányszámban fogynak – sohasem ismerte be neki, hogy megcsalja, mert nem akart neki fájdalmat okozni. Sőt Lagzi Lajcsi azt is leárulta a Királyról, hogy egy lépést sem tett fegyver nélkül, még a színpadon is mindig a nadrágjában volt, egyszer pedig az Edda frontemberére, Pataky Attilára is ráfogta azt.

Fotó: Story-Best Archívum
                  Fotó: Story-Best Archívum

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top