Sztárok

Így parádézott Kate Middleton – fotó

Igazi parádéval fogták Vilmos herceget és nejét a Salamon-szigeteken. Katalinon nem látszott mennyire felzaklatták az elmúlt napok eseményei.

Vilmos herceg és felesége, a gyémántjubileum alkalmából látogatott el a Salamon-szigetekre. A helyiek utcabált és felvonulást szerveztek a házaspárnak. Természetesen ezúttal is mindenki azt fürkészte, hogy milyen állapotban van Katalin. A napokban ugyanis egy francia lap topless képeket közölt Katalinról. A fotók két hete készültek, amikor a trónörökös és neje egy francia magánbirtokon nyaralt. A magazin szerkesztője közölte, hogy még számos felvételük van, melyeket eddig nem közöltök. A TMZ.com birtokába jutott egy levél, melyből kiderül, hogy az egyik legnagyobb felnőtt tartalmat közlő internetes oldal, felvásárolná ezeket fotókat.
Katalin a fogadásokon nem mutatja mennyire megviselték az elmúlt napok eseményei. De a TMz információi szerint a hercegnő elkeseredett és felháborodott, férjével együtt beperelték a lapot.

Így parádézott Kate Middleton - fotó

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top