Sztárok

Elbűvölő dédunokájából merít erőt a királynő

A világ egyik legerősebb nőjének tartott II. Erzsébet királynőt, igencsak megviselték a családját ért támadások. Az egyetlen ember, aki most mosolyt tud csalni a gyémántjubileumát ünneplő királynő arcára, az kétéves dédunokája.

Először Fülöp herceg betegségei miatt idegeskedett Erzsébet, aztán Harry herceg meztelen képei sokkolták az uralkodót, majd jött a hír, hogy a herceget és katonatársait megtámadták Afganisztánban, végül Katalin félmeztelen fotóit kellett látnia a lapokban. Mindez túl sok volt a 86 éves királynőnek.  A palota munkatársai szerint, II. Erzsébet napok óta vigasztalhatatlan, így Anna hercegnő nem nézte tovább anyja szomorúságot, és elvitte hozzá dédunokáját.
A kétéves Savannah Phillips a királynő lányának, Anna hercegnőnek az unokája, és jelenleg a 12. a trónöröklési sorban. Ő az, aki mindig széles mosolyt csal az arcára. Legutóbb azzal, hogy megpróbálta a család egyik kutyáját megsétáltatni. Bár a képeket elnézve inkább a kutya sétáltatta a kis Savannah-t.

Elbűvölő dédunokájából merít erőt a királynő

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top