Sztárok

Könnyekig meghatódott Csernus doktor

Vannak szövetségek, amelyek az egyforma pokolból kimászó emberek között vannak - mondta Csernus Imre, aki Szabó Győzővel együtt beszélt D. Tóth Krisztának függőségéről és barátságról. Győző 15 éves Bori lányával közösen különleges produkcióval készült. A "Most múlik pontosan" nemcsak Krisztának, hanem a kíméletlen stílusáról ismertté vált Csernusnak is könnyeket csalt a szemébe.

“A lehető legjobb nevelést kaptam, csodálatos szüleim vannak” – árulta el a harmonikus gyermekkora ellenére is kábítószerfüggővé vált Szabó Győző a DTK Show-ban. A vidéki srác a fővárosban töltött első napjaiban még udvariasan köszönt mindenkinek az utcán, ám rövid idő alatt elveszítette minden gátlását, és a legvadabb pusztítást végezte el saját magán.

D. Tóth Kriszta Csernus Imrét, Győző kezelőorvosát kérdezte arról, hogyan akadályozhatja meg a szülő, hogy gyermeke erre az útra tévedjen. Csernus Imre szerint a kulcs az őszinteség, és ezt az őszinteséget követelte meg Győzőtől is, amikor tizenegy évvel ezelőtt a Lipóton először találkozott az addigra már minden poklot megjáró színésszel. “Én már jó ideje nem fogom Győző kezét. Megadtam az alternatívákat, hogy mi közül választhat, de hogy végül mit választ, az az ő dolga, nem az enyém” – tette hozzá a pszichiáter, aki bár ritkán találkozik egykori páciensével, a beszélgetéseket mindig ott folytatják, ahol abbahagyták. Sajátos szövetségük 11 éve tart, de arra még Szabó Győző sem számított, hogy a kíméletlennek tartott Csernust könnyekig meg fogja hatni a DTK Show felvételén.

Szabó Győző és lánya a DTK felvételén (fotó: DTK Show)
Szabó Győző és lánya a DTK felvételén (fotó: DTK Show)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top