Sztárok

Máriatövis, a máj természetes védőszere

A máj szervezetünk anyagcsereközpontja és a méregtelenítésében igen fontos szerepet tölt be. Tisztítja a beérkező vért, felelős a véralvadásért, koleszterint termel, továbbá bizonyos anyagokat tárol (pl.: keményítőt), így biztosítva szervezetünk számára az energiát nagyobb igénybevétel esetén.

Napjainkban egyre nagyobb terhet jelent májunk számára feldolgozni a szervezetünkbe bevitt méreganyagokat, így nem árt, ha időnként segítjük a méregtelenítésben, ugyanis májunk károsodása visszafordíthatatlan.

A népi gyógyászatban is jól ismert a máriatövis gyógynövény. A XII. század eleje óta alkalmazzák különböző májbetegségek gyógyítására. A kutatások kimutatták, hogy a növényben található aktív hatóanyag a szilimarin, mely megvédi májunkat mind a szintetikus anyagoktól – például a szájon át bevitt gyógyszerek káros anyagaitól -, mind a természetes anyagoktól – amit étel, ital formájában juttatunk szervezetünkbe.

A Bioextra Silymarin 280 kapszula étrend-kiegészítő készítmény fő hatóanyagát a máriatövis gyógynövényből nyerik, így hozzájárul a máj és epe egészségének megőrzéséhez, a megfelelő májfunkció fenntartásához, a májszövet, illetve a májsejtek normális regenerációjához, mindezeken keresztül a szervezet számára mérgező anyagok eltávolításához. A máriatövis kivonat még az emésztőrendszer egészséges működését is segíti.

Máriatövis, a máj természetes védőszere

 

A Bioextra Silymarin 280 kapszula használata ajánlott akut és krónikus májkárosodások megelőzésében és kezelésében, valamint alkalmazható gyógyszeres terápia kiegészítéseként. A szilimarin védi a májat a toxikus anyagokkal szemben, lassítja a májkárosodást, gyorsítja a szövetek regenerációját, és segít a további károsodások kivédésében. A szilimarin védi a májsejteket a toxinokkal, a sugárzásokkal, az ischemiás károsodásokkal, és a hepatitist okozó vírusokkal szemben is. Ezenkívül az alkohol okozta májkárosodás kezelésére is a Silymarin 280 kapszulát ajánlják az orvosok.

Megvásárolható a gyógyszertárakban, gyógynövényboltokban vagy látogass el weboldalunkra és rendeld meg webáruházunkból a Bioextra Silymarin 280 kapszulát.

Kövess minket Facebookon is!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top