Sztárok

Stohl képtelen elengedni halott barátját

A színész naponta beszél az öt éve elhunyt Kaszás Attilával, a közös öltözőjüket pedig azóta sem engedi átrendezni. Állítja, barátja mindig ott van vele a színházban - írja a Blikk.

Stohl képtelen elengedni halott barátjátStohl András öt éve nem engedi, hogy a fiatalon elhunyt Kaszás Attila holmijához hozzányúljanak a közös öltözőjükben. Képtelen elengedni barátját, ugyanúgy éli napjait az öltözőben, mintha a 47 évesen agyvérzésben meghalt színész is ott lenne vele. Kaszás asztala érintetlen, akárcsak a széken az esti előadásra kikészített öltönye. „A tragédia után kimondtam: amíg én itt dolgozom a Nemzetiben, addig abba a székbe senki nem fog leülni, ahol az Attila ült. Tudtam, ő ott lesz velem mindig a közös öltözőnkben. Én csak így vagyok képes feldolgozni azt, amit fel kell dolgoznom” – vallotta be Stohl, aki mindennap beszél elhunyt barátjával. A színész elismeri, ragaszkodását csak az érti meg, aki bele tudja élni magát a szerződéses színművészek sajátos életritmusába. Mint mondja, valahányszor belép a közös öltözőjükbe, mindig megkérdezi tőle: Na, milyen volt Attila? „A napja, az előadása, bármi, ami történt vele, és szinte hallom, amint visszakérdez, ahogy mindig is szokta, és akkor én mesélek neki. (…) Mert Kaszás Attila nem ment el! Most is van! Itt van velem!”– tette hozzá a színész, aki legközelebb egy meleg férfit alakít a Nemzetiben.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top