Sztárok

Harry herceg és Katalin titkos hívása

Bár a férjétől is sok támogatást kapott a Cambridge hercegnője, de valójában Harrynek tartozik köszönettel, hogy túlélte az elmúlt napokat.

Harry herceg és Katalin titkos hívásaEl kell ismerni, hogy miközben az egész világ a topless fotóin csámcsogott, Katalin bátran, méltóságteljesen végezte a munkáját a kamerák előtt Ázsiában és Óceániában. Mosolygott, integetett, beszélgetett a helyiekkel, táncolt, óvodát látogatott, és hogy mindezt meg tudta tenni, az sógorának, Harry hercegnek is köszönhető. „Harry, amint értesült a félmeztelen képekről, azonnal kapcsolatba lépett Katalinnal – mondta a herceg egyik amerikai bajtársa a Huffington Postnak. – Ha valaki, akkor Harry tudja, milyen, amikor minden lapban benne van az ember meztelenül, így tudott tanácsot adni Katalinnak, miként dolgozza fel és kezelje a helyzetet. Elmondta neki, hogy tegye a dolgát, mintha mi sem történt volna, ne lássák rajta, mennyire kényelmetlenül érzi magát, és bízzon a királyi család ügyvédeiben, akik mindent megtesznek, hogy félmeztelen képeket betiltsák. És egy szót se szóljon senkinek, Harry szerint egy mondattal, egy szomorú tekintettel sem szabad támadási felületet adni, mert aztán jönnek azok a cikkek, hogy Katalin padlóra került. Naponta többször beszélt vele, kedvesen, megnyugtatóan, máskor viccelődve, szerintem Harry segítsége nélkül a hercegnő nem tudta volna ilyen bátran végigcsinálni az utat.”

 

Irány Ausztrália
Vilmos és Katalin az előzetes tervek szerint mégsem maradt vakációzni néhány napig Óceániában, lemondták a „második nászútjukat”, és már Londonban vannak. De Károly és Kamilla nemsokára a térségbe utazik, Pápua Új-Guineát, Új-Zélandot és Ausztráliát keresik fel november 3. és 16. között. A herceg Wellingtonban, Új-Zélandon ünnepli majd a 64. születésnapját november 14-én. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top