Sztárok

Milliókat követel exétől Bálint Antónia

Az egykori szépségkirálynő állítja, Földesi-Szabó László 17 millió forinttal tartozik neki. Az exével pereskedő műsorvezetőnél egyébként mindent rendben talált a gyámügy – írja a Bors.

Milliókat követel exétől Bálint AntóniaBálint Antónia ellen perek sorát indította gyermekének az apja. Az egykori szépségkirálynő azonban most új részleteket árult el az exével való kapcsolatáról. Állítása szerint Földesi-Szabó László jókora összeggel tartozik neki. „Tizenhétmillió forintot adtam, az édesapám is velünk volt a bankban. Arra hivatkozott, hogy valami közvetítőkocsira kell, de három hónapon belül megadja” – árulta el Bálint Antónia a Frizbi című műsorban, ahol a kölcsönről szóló papírt is bemutatta. Mint mondja, jelenleg 6 per folyik ellene az exe és annak jelenlegi párja feljelentései alapján. A műsorvezetőnő bízik abban, hogy megtarthatja a gyermekét, hiszen a gyámügyesek – akiket Földesi küldött rá – mindent rendben találtak nála. „A gyámügy környezettanulmánya elkészült, amely szerint rendezettek a körülményeink, a kislányom egészséges, ragaszkodik hozzám. Ezért kizárt, hogy az apjához kerüljön – hangsúlyozta Antónia, aki egyáltalán nem bánja egykori kapcsolatát.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top