Sztárok

Falusi asszony lett Elvis Presley lányából

Egy zenész oldalán találta meg a boldogságot Elvis Presley lánya. Lisa Marie Angliában kezdett új életet. Bár új lemezzel jelentkezett, most mégis leginkább az anyaszerepet élvezi.

Falusi asszony lett Elvis Presley lányábólLisa ikerlányainak már szeptemberben el kellett volna kezdeniük az óvodát, az énekesnő úgy döntött, hogy amíg csak lehet, ő maga marad otthon a gyerekekkel. „Szerintem ráérnek előkészítőbe menni a lányok öt- vagy hatéves korukban. Megértem azokat a dolgozó szülőket, akik nem tehetik meg, hogy otthon maradjanak a gyerekekkel. De én nem akarom ilyen korán elveszíteni őket” – mondta egy rádióműsorban a 44 éves énekesnő, akinek már van két felnőtt gyermeke is.

Falun érzi jól magát

Lisa úgy érzi, remek döntést hozott, amikor úgy határozott, hogy új családjával Angliában fog letelepedni. „Itt nem vagyok úgymond celeb, és ez az, amit akartam: normális, egyszerű életet. A faluban, ahol lakom, nyugodtan kertészkedhetek, és megbízhatok az emberekben, nem hívogatják állandóan a bulvárlapokat.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top