Sztárok

Újabb balhé a hercegnő körül

Aggódik a lánya miatt a monacói hercegnő, a gyönyörű Charlotte Casiraghi ugyanis beleszeretett egy nála 15 évvel idősebb színészbe, és feleségül akar menni hozzá.

Újabb balhé a hercegnő körülJól emlékszik még Caroline monacói hercegnő az első házasságára. 21 évesen, szülei tiltakozása ellenére feleségül ment egy Philippe Junot nevű, nála 17 esztendővel idősebb francia, playboyéletet élő bankárhoz. A frigy nem is tartott tovább két évnél, a folyamatosan megcsalt, és állítólag többször megvert Caroline pedig sírva költözött Párizsból Monacóba, vissza a szüleihez. Most pedig azt kell látnia, hogy a történelem ismétli önmagát.

Míg mind a két fiának boldog és tartós kapcsolata van, addig lánya, Charlotte januárban dobta eddigi barátját, Alex Dell galériatulajdonost, mert beleszeretett Gad Elmaleh kanadai–francia–marokkói származású filmszínészbe. A szívtipró ráadásul 15 évvel idősebb a hercegnőnél.

Egy Korzika és Szardínia közötti földközi-tengeri kiránduláson jelentették be a családnak, hogy összeházasodnak. És habár Caroline minden porcikája tiltakozik lánya esküvője ellen, igazából tudja, hogy nem tehet semmit, legfeljebb a lelkére beszélhet. Charlotte már 26 éves, apja és nagyapja örökségének köszönhetően elképzelhetetlenül gazdag, azt csinál, amit akar. Anyja csak remélheti, hogy ha a lánya férjhez is megy, nem ér olyan csúfosan és gyorsan véget a házassága, mint harminc évvel ezelőtt az övé.    

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top