Sztárok

Kidobták egy buliból VV Bécit

VV Bécinek olyan rendezvényen kellett volna megjelennie egy szórakozóhelyen, amit az ő nevével reklámoztak. Mégsem akarták beengedni.

Portaszolgálat dobta ki VV BécitVV Béci, aki újabban a megasztáros Lakatos Yvette-tel képzeli a jövőt, személyi igazolvány nélkül érkezett arra a rendezvényre, amit egy felkapott szórakozóhelyen az ő nevével reklámoztak. A portaszolgálat így viszont be sem akarta engedni, írja a Bors. „A bejáratnál az ajtónállók nem engedtek be, mert nem tudtam igazolni, hogy elmúltam tizennyolc éves, ugyanis nem volt nálam a személyim. Tudták, hogy ki vagyok, sőt azt is a fejemhez vágták, hogy azért, mert a tévében szerepeltem, ne gondoljam magamról, hogy bármit megtehetek” – meséli Béci. Kompromisszumként az őrök felajánlották ugyan, hogy menjen be a helyszínre a tizennyolc év alattiaknak kötelező karszalaggal, amivel egyébként este tízkor majd ki is kell jönnie, mert csak addig érvényes. VV Béci köszönte, és inkább kihagyta a lehetőséget.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top