Sztárok

A királynőn kívül szinte mindenkiről készült pucér kép

Sokan úgy tesznek, mintha szenzációnak számítana Katalin hercegnő topless fotója, vagy Harry herceg pucér biliárdozása. Pedig a királynőn kívül eddig már majd minden királyi fenség keblét vagy fenekét láthattuk címlapokon. Persze mindegyikük egy lesifotós áldozata lett.

A királynőn kívül szinte mindenkiről készült pucér képMargit hercegnőtől Dianáig

A hetvenes években Margit hercegnő, a királynő bájos húga volt a paparazzik kedvence, de őt csak fürdőruhában tudták lefényképezni. A nyolcvanas évek elején botrányt okozott, hogy egy lesifotós a várandós Diana hercegnőt fényképezte le bikiniben, valahol a Karib-tenger egyik gyöngyszemén. A kilencvenes években újra Dianát fotózták le, amint félmeztelenül napozik. A képek rosszabb minőségűek voltak, mint amelyek nemrég Katalin hercegnőről készültek. A spanyol Hola! magazin mégis megvette őket, és a hercegnő bájait kitakarva le is közölték.

A királynőn kívül szinte mindenkiről készült pucér képKároly sem kivétel

Károly herceg már nem volt ilyen szerencsés, amikor egy lesifotós a birtokára surrant be. Károly meztelenül, vállára dobott törölközővel állt Highgrove nevű vidéki házának ablakában, és teázott. A rossz minőségű képeket a brit lapok nem merték közölni, de a világsajtó nem volt ilyen finnyás, és megjelentették a fotókat.

Te döntheted el, hogy megnézed-e az említett képeket. Ha szeretnéd látni őket, kattints ide! Ha nem akarod megnézni, olvass tovább!

A királynőn kívül szinte mindenkiről készült pucér képAz igazi „fekete bárány”

Mindez semmi ahhoz képest, ami 1992 nyarán Sarah yorki hercegnőről lejött a lapokban – még a brit újságokban is. A yorki hercegnő akkor már külön élt férjétől, András hercegtől, de még nem váltak el. Azon a nyáron a szeretőjével pihent Franciaországban. A lesifotósok pedig megörökítették, ahogyan John Bryan a hercegnő lábujjait szopogatta, majd ráfeküdt és csókolóztak, aztán megmasszírozták egymást… A képek megjelenésekor Sarah éppen Balmoralban, a királynő skót kastélyában nyaralt a családdal, ahonnan megszégyenülve kellett távoznia.

A királynőn kívül szinte mindenkiről készült pucér képKatalin lelki támasza sem járt jobban

Sophie wessexi grófnéról is előkerült egy félmeztelen kép. A legnagyobb brit bulvárlap, a The Sun hozta le Sophie és Edward herceg esküvője előtti napon a jóval korábban, egy házibuliban készült fotót. A fényképen egyértelműen látszik, hogy valaki viccesen felhúzta Sophie blúzát, és vaku pedig pont akkor villant. A lap mindenesetre másnap bocsánatot kért, és azt írta, nem tudott ellenállni a fotónak.

Harry, Katalin és Vilmos is pórul járt

Harry herceg meztelen képei, Katalin hercegnő topless fotói bejárták a sajtót, de azt kevesen tudják, hogy Vilmos hercegnek is van olyan fotója, ahol, finoman szólva, látszanak a „koronaékszerek”. A kép éppen azt örökíti meg, ahogyan egy kerítés mellett könnyít magán.

A királynőn kívül szinte mindenkiről készült pucér kép

 

II. Erzsébet a kivétel

A hatvanas években történt, hogy az uralkodó kiszállt a repülőből, a szél felkapta a szoknyáját, egy fotós pedig lefényképezte. Erzsébet megigazította a ruháját, rámosolygott a fotósra, aki további képeket készített. Nem sokkal később az uralkodó titkára felhívta a fotós munkahelyét, és közölte, történt egy kis malőr a repülőtéren, ugye nem hozzák le az ominózus képet. Természetesen nem, szólt a válasz, csak a mosolygós királynőről közlünk fotót!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top