Sztárok

Szakítottak a megasztárosok

Véget ért Nagy Adri és Bozont kapcsolata, akik a tehetségkutatóban szerettek egymásba. Az énekesek állítják, a nagy médiafigyelem nem tett jót a magánéletüknek – írja a Blikk.

Öt hónap után vége a megaszerelemnek. Szakított Nagy Adri és Nagy Kristóf Bozont, pedig még örök hűséget is fogadtak. A 24 éves énekesek, akik a döntők során melegedtek össze, közösen döntöttek így. Mint mondják, a hétköznapok és a Megasztár 6. óta megszaporodott feladatok, lehetőségek mellett egyszerűen arra már nem volt idejük, hogy a kapcsolatukat is építsék. „A kapcsolatunk korai szakaszában kapott médiafigyelmet, rengeteg volt a kötelezettség, elfoglaltság, így nem tudtuk megélni a szerelem azon fázisait, amelyeket minden párnak meg kell élnie. A műsor után, amikor visszarázódtunk a hétköznapokba, rájöttünk, hogy különbözőek vagyunk” – vallotta be Adri. Bozont azóta visszaköltözött a családjához Pilisvörösvárra, ám hamarosan vissza szeretne jönni Budapestre, mivel a munkája is a fővároshoz köti.

Fotó: Fotó: TV2 / press.tv2.hu
                   Fotó: Fotó: TV2 / press.tv2.hu

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top