Sztárok

A neten kínálja magát VV Annamari?

A Blikk úgy tudja, Klaudia néven az interneten hirdeti a bájait az egykori valóságshow-sztár, s naponta 2-3 kuncsaftot is fogad. Az RTL Klub sztárja azonban tagadja, hogy ő lenne a szexmunkás, mondván, csak hasonlít hozzá.

A neten kínálja magát VV AnnamariA Blikk állítja: VV Annamari Klaudia néven a neten hirdeti szolgáltatásait, és egy XIII. kerületi bérház hetedik emeleti lakásában fogadja a vendégeket. A bulvárlap munkatársa fent járt a lánynál, magát kuncsaftnak kiadva. Amikor a lap rákérdezett, a lány határozottan cáfolta, hogy ő szerepelt volna az RTL Klub valóságshow-jában, állítja, csak hasonlít Annamarira. Sőt amikor később, telefonon érdeklődött a Blikk az RTL Klub különc sztárjánál – akivel nemrég szakított a barátja – az állítólagos „különmunkájáról”, Annamari cáfolta, hogy ő lenne az örömlány, azt mondta, csak hasonlóság lehet.

“Soha nem  árultam a testemet. A cikk miatt elveszítettem a munkámat, és a párom is szakított vele”- mondta Annamari, aki perelni fog, annak ellenére, hogy a lap állítja: még számos bizonyítékuk van arról, hogy nekik van igazuk.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top