Sztárok

Mi történne a világsztárokkal, ha Magyarországra születtek volna

Eljátszottunk a gondolattal, hogy milyen sors várt volna a világ legünnepeltebb sztárjaira, ha magyar területen dobja le őket a gólya.

Mi történne a világsztárokkal, ha Magyarországra születtek volnaRihanna
Személyisége miatt kibukna az X-faktorból

Rihannát a sors egy barbadosi nagycsalád körébe helyezte, ám alakulhatott volna másként is. Egy Pest megyei egyedülálló anya problémás tinédzserkorú gyermekeként valószínűleg szintén kacérkodott volna a zenei pályával. Az X-faktorba nagy hanggal és arccal, valamint hatalmas karikákkal a fülében érkezne, ahonnan botrányos pasi- és drogügyei miatt még a középdöntő előtt nagy ívben távozna. Az esetből tanulva zeneileg is megtérne, torkában immár a hardcore folklóré lenne a főszerep.

 

Mi történne a világsztárokkal, ha Magyarországra születtek volnaKim Kardashian
A tökéletes playmate

Kisiskolásként még csak egy lenne a pesti helyes, copfos, csenevész kislányok közül, ám alig 18 éves korára bekerülne a playmate-választás döntőjébe. Impozáns dekoltázsával és kapitális hátsójával hamar beverekedné magát a legfelkapottabb magyar aktmodellek élbolyába, de „adult karrierjén” az egyik valóságshow-győztessel készített „home-videója” is sokat lendítene. Kimmy azonban B kategóriás magyar celebként is igen ambiciózus lenne, heti rendszerességgel kacsingatna le a címlapokról, hol Fekete Pákóval való szerelmi viszonyának, hol pedig a saját cipőkollekciójának köszönhetően.

 

Mi történne a világsztárokkal, ha Magyarországra születtek volnaTara Reid
Éden Tara kontra Aranypart Tara

Örök rejtély lenne, pontosan hogy bukkant fel a médiaplatform partirovatának állandó szereplője, a lány, akinek az alkohol mellett a peroxid a legjobb barátja. Tara ismert, állandó arc lenne minden magyar bulvárkövető számára, aki valamikor régen gyerekszínészként kezdett, majd szinkronszínészként folytatta, végül „valóságshow-addiktként” végezte. A budapesti születésű Tara minden létező tévés produkcióban próbálkozna, de az Éden Hotelben és az Aranypartban domborítana csak sikeresen. A két énjével aztán végighaknizná a fővárosi és a siófoki éjszakákat, és élete legnagyobb problémája az lenne, hogy akkor most Éden, vagy pedig Aranypart vezetéknévvel mutatkozzon-e be.

Kate Moss
Csúcsszupi akciót kínálna

Mi történne a világsztárokkal, ha Magyarországra születtek volnaMoss Kati hiába repült volna el 14 évesen családjával Tunéziába, senki nem fedezte volna fel őt a Ferihegyi reptéren. Senki nem mondta volna neki, hogy egy alacsony, csontsovány, fakó kislány is brillírozhat a colos szupermodellek között. Amint alapos bőrpírral és szép emlékekkel magyar turistaként visszatérne a napfényes nyaralásról, megkezdené szakközépiskolai éveit, majd később ruházati eladóként helyezkedne el. A harmincas éveire még mindig tartaná anorexiás küllemét, és egy bevásárlóközpontban dolgozna. Katit az üzletvezető kitűnő munkaerőként tartaná számon, egyetlen „szépséghibája” csupán az lenne, hogy a „szia, csúcsszupi akciónk van” kijelentéssel csak 36-os méret alatti vevőket lenne hajlandó megszólítani.

Mi történne a világsztárokkal, ha Magyarországra születtek volnaKristen Stewart
Lázadó emósból kerítőnő

Krisztike vidékről járna fel édesanyjával tévés meghallgatásokra, castingokra, mígnem egy Kölyökidő 21. századi kópiájába kiválasztanák. A vagány, kicsit fiús kiscsaj aztán lázadó tinivé cseperedne. Furcsaságai miatt kitennék a műsorból, de a leghelyesebb szereplőtársának, Robinak a szívét így is elrabolná az ellentmondásos személyiségű lány. Kriszti karrierje a műsor után megbicsaklana, és a nős producerrel folytatott viszonyának leleplezése sem lendítene sokat a helyzeten. A húszas éveire az emós és botrányos múltján túllendülve, rengeteg szerelmi tapasztalatát kamatoztatva egy vidéki rádió társkereső műsorát vezetné lazán – a  hallgatóközönség nagy örömére.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top