Sztárok

VV Gergő kiosztotta Annamarit

A villalakókhoz is eljutott a hír, hogy VV Annamarira kísértetiesen hasonlító hölgy árulja a testét. Sherezádé egykori szívszerelme nem tett lakatot a szájára.

A Blikk továbbra is állítja: VV Annamari szerepel azokon a felvételeken, melyeket kollégájuk rögzített a Klaudia néven dolgozó kéjhölgyről. Annamari mindent cáfol, és ügyvédhez fordult, mert mint mondta – azon kívül, hogy továbbra is tagadja, hogy ő lenne Klaudia –, összeomlott az élete a vádak miatt.
VV Gergőt is felkereste a napilap, aki nem éppen kedves szavakkal nyilatkozott az ügyről. „Hát túl nagy forgalma nem lehet – kezdte Gergő, hozzátéve, hogy abban az esetben, ha valóban Annamariról van szó. – Hiába szőkítette ki a haját sárgára, és rakatott fel magának póthajat. El sem tudom képzelni… Így múlik el a világ dicsősége. Kíváncsi vagyok, ki lesz a következő a kis csapatunkból, akiről kiderül ugyanez” – fejtette ki Gergő a Blikknek.

VV Gergő kiosztotta Annamarit

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top