Sztárok

Drogot találták Britney Spears lakásában

Tovább folytatódik Britney Spears és egykori menedzsere pere. A férfi most úgy nyilatkozott: bizonyítéka van arról, hogy az énekesnő lakásában többször találtak drogot a zsaruk.

Sam Lufti a legrosszabb időszakban volt Britney Spears menedzsere. A férfi – aki pletykák szerint néhány hónapig az énekesnő szeretője is volt – elképesztő információikkal szolgált a sajtónak. Lufti szerint 2007-ben több alkalommal is drogot találtak a zsaruk Britney házában. Pontosabban a drogkereső kutyák főleg az asztalon és asztal alatti szőnyegen érezték meg a kábítószert. A nyomozás később bebizonyította, hogy valóban drogot használtak ott. „És azon a szőnyeg játszott Britney két fia, akik akkor csak egy- és háromévesek voltak” – mondta Lufti. Az egykori menedzser arról is beszélt, hogy Britney mindenért az apját és az anyját okolja. „Többször mesélt arról, hogy az apja egy visszaeső alkoholista, erőszakos férfi volt, aki kegyetlenül bánt vele. Az anyja pedig nem tudta, mi a szeretet” – folytatta Lufti. A kérdés már csak az, ha a férfi a menedzsere volt, és még szerette is Britney-t, miért nem küldte rehabra, védte meg a családjától és önmagától?

Drogot találták Britney Spears lakásában

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top