Sztárok

A botrány után újra megplasztikázzák VV Annamarit

Ötmillió forintot szeretne VV Annamari a cikk miatt, amely azzal vádolja, hogy pénzért árulja a testét. A Bors szerint a lány ebből megváltoztatná nevét és külsejét is. A Blikk eközben újabb szexoldalt talált, ahol egy Annamarira nagyon hasonlító hölgy hirdeti magát.
Nosztalgiázna? Nézegessen VV Annamari képeket
Nosztalgiázna? Nézegessen
VV Annamari-képeket

Már nem akarja, hogy megismerjék az utcán, pedig pont ezért jelentkezett a Való Világba. Aki odament – így Annamari is –, tisztában volt azzal, hogy ismertté válik, ha úgy tetszik, közszereplő lesz. Ám efféle ismertségre egészen biztosan nem vágyott a furcsa nő. Az ügyvédi felszólításból kiderül: Annamari perelni akar, amiért megsértették a személyiségi jogait, ám a Blikk szerint az nincs a levélben, hogy nem ő az a bizonyos „Klaudia”.

Annamari állítja: mindent elveszített azon a napon, amikor nyilvánosságra került egy titokban készített felvétel, amely azt sejteti, hogy pénzért vállal szexuális szolgáltatást. Kirúgták a munkahelyéről, elhagyta a szerelme, és több régi barátja is megtagadta. „Szörnyen kínos helyzetbe hoztak, amitől egyetlen nap alatt kártyavárként omlott össze az életem… Az ügyvédemmel már konzultáltam, zárt tárgyaláson védem majd meg magam. Elöljáróban annyit mondhatok, hogy például az a fotó, amelyről azt állítják, a »beszélgetés« után készült, amikor kiléptem a kutyával a lépcsőházból, egy héttel korábbi. Úgy gondolom, ötmillió forintos kártérítést kérek” – nyilatkozta a Borsnak a lány, aki azt tervezi, hogy a per után örökre eltűnik a nagy nyilvánosság elől. Annamari nevet változtat és újabb plasztikát tervez.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top