Sztárok

Betörés: kifosztották az RTL-es lakását

VV Éva állítja: betörtek hozzá és kifosztották. A szomszédok nem hallottak semmit.

Betörés: kifosztották az RTL-es lakásátÉva csütörtök éjszaka egy belvárosi szórakozóhelyen bulizott, amíg betörtek hozzá és ellopták a tévéjét, valamint a laptopját. Utóbbi később előkerült, Éva ablaka alatt, a fűben hevert – írja a Bors.

A lap úgy tudja, Éva ajtaján nem voltak betörés nyomai, a szomszédok sem hallottak zajt. „Dolgoztam, arra érkeztem haza, hogy tárva-nyitva Éva ajtaja. Persze hogy bementem, nincs-e valami baja, szólongattam, aztán észrevettem, hogy eltűnt a tévéje. Hívtam a rendőrséget, majd őt is, hogy jöjjön haza, baj van” – magyarázta Éva szomszédja, akinek pénzzel tartozik a villalakó.

Valóban érkezett bejelentés a szóban forgó helyszínről betöréssel kapcsolatban tegnap hajnalban, nem sokkal éjfél után. A rendőrök kimentek, egy szomszéd hívta őket azzal, hogy nyitva találta egy lakás ajtaját. A XIV. kerületi rendőrkapitányság nyomozást indított az ügyben.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top