Sztárok

Egymással bújt ágyba Bódi Sylvi és Debreczeni Zita

A két modell egy kampányfotózás miatt osztozott meg egy heverőn. Élvezték a közös pózolást a lányok, akik csupán egy testhez simuló bodyt viseltek – írja a Bors.

Egymással bújt ágyba Bódi Sylvi és Debreczeni ZitaA Sugarbird őszi kampányfotózása miatt bújt egymással ágyba a szado-mazo szexért rajongó Bódi Sylvi és Debreczeni Zita. A stylistjuk ötlete nyomán egy heverőn kötött ki a két modell – akiket korábban egyaránt gyengéd szálak fűztek a milliomos üzletemberhez, Kedves Ferenchez –, mondván, az általuk viselt bodyk az ágyon fekve mutatnak valóban jól. „Igazán csajos este volt, buliztunk, nevetgéltünk, rengeteg jó, spontán pillanatkép készült rólunk” – árulta el Sylvi, aki szerint Zita nagyon vagány és igazán gyönyörű lány. A nemrég szakító kebelbarátnője hasonlóképpen áradozott Sylviről, aki hamarosan majd neki pózol egy magazinfotózás miatt: jó fejnek tartja, akivel nagyokat lehet beszélgetni, valamint nagyon jó modellnek és kollégának.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top