Sztárok

Szexi bőrszerkóban pózol a 40 éves Cameron Diaz – fotó

A negyvenéves Cameron Diaz egy interjúban arról beszélt, mennyivel jobban érzi magát most, mint 25 évesen. Ezért egy bőrszerkós prostinak öltözött a fotózáson.

„Az életem sokkal tartalmasabb most, mint amikor 25 éves voltam – mondta az Esquier magazinnak. Egyszerűen izgatott vagyok, mert a legjobb része annak, hogy egyre idősebb leszek, az, hogy egyre jobban megismerem saját magamat. Sokkal többre vagyok képes úgy szellemileg, mint testileg most, mint húszévesen” – ecsetelte Diaz az újságnak. Hogy bebizonyítsa, mennyire jóban van az öregedéssel és önmagával, a címlapon melltartóban pózolt, az újságban pedig bőrszerkóban. Diaz arról is beszélt, hogyan lehet az, hogy soha nem házasodott meg. „Nem tudom, így alakult, de legalább háromszor elindultam valakivel Las Vegas felé. Ráadásul látom, hogy megy tönkre azon barátnőim házassága, akik húszévesen esküdtek” – mondta a színésznő.

 
Szexi bőrszerkóban pózol a 40 éves Cameron Diaz - fotó
20 évesen
 
Szexi bőrszerkóban pózol a 40 éves Cameron Diaz - fotó
40 évesen

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top