Sztárok

Azonnal kórházba vitték Komár Lászlót

Csak öt percen múlt Komár László élete. A 67 éves énekest, akivel élettársa száguldott a kórházba, tüdőembóliával kezelik – írja a Blikk.

Életveszélyben volt a magyar énekesOtthonában lett rosszul Komár László, akinek az életét kedvese, Krisztina mentette meg. Az asszony – orvos barátja tanácsára – egyből kórházba vitte az elvált énekest, ahol azonnal az intenzív osztályra került. Mint kiderült, ha csak öt perccel később ért volna vele a kórházba, már nem lehetett volna megmenteni Komár életét, végzett volna vele a tüdőembólia. Krisztina elmondása szerint a már két éve józan énekesre egy hete mellkasi fájdalom tört rá, és olyan erőtlenné vált, hogy mozogni is alig bírt, közben pedig folyamatosan köhögött. Orvos barátja egyből utasította, hogy vigye kórházba az énekest, akire ott már egy kis csapat várt. Komárt jelenleg is még kezelik, az élettársa – aki beköltözött hozzá a kórházba – azonban reméli, hogy a héten már hazaviheti.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top