Sztárok

Kómában a királynő fia

Február óta fekszik kómában a holland királynő 44 éves fia. Az orvosok szerint soha többet nem ébred fel belőle.

Kómában a királynő fiaFél évig még van remény, de aztán már csoda kell ahhoz, hogy a herceg magához térjen. Friso herceg pedig nem ébredt fel a kómából. A holland királynőnek lassan szembe kell néznie az elképzelhetetlennel….

Beatrix királynő természetesen reménykedik, minden héten Londonba, a Wellington kórházba utazik, hogy imádkozzon fia ágyánál. És eszébe jut az a rettenetes sívakáció Ausztriában. Ő Friso herceg feleségével és két bájos lányukkal pihent, ám a herceg az elsőfokú lavinaveszélyt figyelmen kívül hagyva letért a pályáról az egyik cimborájával, ez pedig lavinát indított el. A herceget csak húsz perccel a tragédia után tudták kiszabadítani a hó alól, újraélesztették, majd a helyi kórházban mesterséges kómába helyezték. Az orvosok egy hónappal később bejelentették: nem látnak esélyt arra, hogy a herceg valaha is magához térjen.

Beatrix királynő, csakúgy mint Friso herceg felesége, Mabel, nem adja fel a reményt még most sem, amikor már jó ideje letelt az ilyenkor mérföldkőnek számító fél év is.

Hollandiában a törvények megengedik a kegyes halált, azaz az eutanáziát, ezért sokak szerint a herceget haza kellene szállítani, hogy méltóképpen halhasson meg. Ennek engedélyezésére azonban sem az édesanyja, sem a felesége egyelőre nem tudja rávenni magát. Ők még reménykednek és imádkoznak.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top