Sztárok

Pucéran pózol a duci Christina Aguilera – fotó

"Dundi vagyok, na és? Dolgozzátok fel!" – mondta az alakját kritizálóknak az énekesnő, aki új albumának borítóján is büszkén vállalja testét.

Pucéran pózol a duci Christina Aguilera - fotóAz amerikai Voice 31 éves mestere most látta elérkezettnek az időt az „újjászületésre”, legalábbis erről árulkodik új albuma. Aguilera pénteken este töltötte fel hamarosan megjelenő új albumának borítóját a Twitterre, és a képet elnézve Aguilera valóban ki van békülve alakjával.

A szőke énekesnő a Billboard magazinnak nemrég úgy nyilatkozott, hogy a Stripped című lemezbemutató turnéján végleg belefáradt, hogy állandóan vékonynak kellett lennie, fel is szedett jó pár kilót. Akkoriban azonban még tudtak hatni rá a kiadóban, gyorsan lefogyott, mert félt, ducin majd nem fogy a lemeze. Mára azonban nem törődik ezzel, hangsúlyozza, hogy a hangja és nem a testsúlya az alku tárgya. Ebből pedig nem enged. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top