Sztárok

Máté Kriszta meglepő vallomása a házasságról

A Forró nyomon című műsorával visszatérő műsorvezető a házasságáról mesélt. Mint mondja, ő soha nem volt házasságpárti, de...

„Én egyáltalán nem vagyok házasságpárti” – mondta a Borsnak Krisztina, majd hozzátette, hogy nem akart feltétlenül férjhez menni. Szerinte ugyanis nem jó, ha a papír tart össze két embert. „Szerintem nincs ebben semmi rossz. Amikor azt mondom, nem vagyok házasságpárti, azt mondom, őszinteségpárti vagyok. Sok házasságból évek alatt elmúlik az őszinteség, mégis a papír, a válás hercehurcájától való félelem együtt tartja az embereket, és boldogtalanul élik le az életüket, s ha van gyerek, ezt ő is érzi. Biztosan nem népszerű gondolat, de körülöttem aki ilyenkor elengedte a másikat, mindig megkönnyebbült, boldogabb lett” – ecsetelte a lapnak a tévés műsorvezető, akinek Forró nyomon című műsora szépen teljesített az RTL II-es csatornán, annak ellenére, hogy az első adás egy részét letiltották.

Máté Kriszta meglepő vallomása

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top