nlc.hu
Sztárok
Túlhajtja magát Szulák Andrea

Túlhajtja magát Szulák Andrea

A műsorvezetőnek hirtelen annyi munkája jött össze, hogy nincs megállás. A felkérések többségére azonban nemet mond, mert mindig szem előtt tartja kislánya és párja érdekeit – írja a Bors.

Túlhajtja magát Szulák AndreaÉnekesnőként rendszeresen fellép, vezeti a Szerencsekereket, estéről estére pedig a színpadon is láthatja a közönség Szulák Andreát. Mint mondja, hullámokban fordul elő vele, hogy ennyit dolgozik, de – állítja – ennek ellenére is jut idő mindenre. „A munkalehetőségeim több mint felére így is nemet mondok” – jelentette ki a Szerencsekerék háziasszonya, aki a közelmúltban az Operettszínházban a Szépség és a szörnyeteg című előadásban kapott egy szerepet. Elmondása szerint a kislánya igényeit mindig szem előtt tartja. „Én főzök, én etetem, én altatom, mesélek, azaz anyaként is teljes értékű vagyok. Sőt, a párom sem panaszkodik” – árulta el a műsorvezető-színésznő, akinek egyáltalán nincs szüksége bébiszitterre.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top