Sztárok

Őszi pihenés vidéken

A forró nyári napok és a tóparti édes semmittevés után itt az ideje egy romantikus őszi pihenésnek. A nyár végével sem érdemes otthon maradni a négy fal között, hiszen ilyenkor a legkellemesebb túrázni, kirándulni, gyönyörködni a természet színkavalkádjában, élvezni az őszi nap simogató sugarait.

Oxigén Hotel**** & ZEN Spa – Noszvaj

További fotókért kattints a képre!
További fotókért kattints a képre!

Az ősz beköszöntével rövidülnek a nappalok, a melengető, jókedvre derítő szikrázó napsütést pedig felváltja a borongós, ködös időjárás. Ilyenkor érdemes néhány napra elmenekülni a szmogos városból, és feltöltődni az ország legjobb levegőjű településén, Noszvajon. A környékbeli túraútvonalakon haladva vagy kerékpározás közben gyönyörködhetünk az őszi színekben pompázó fák lombozatában és a sárga-vörös-rozsdabarna színekbe öltözött szőlőültetvényekben.

Nemcsak a hegyes-völgyes, ózondús erdei környezet, hanem – a monda szerint – a Föld energiáját tükröző Noszvaj környéki kaptárkövek is energizáló hatásúak. Hol máshol lenne jobb feltöltődni, mint egy ilyen helyen, ahol nemrég nyitotta meg kapuit az Oxigén Hotel**** & ZEN Spa? A ritka virágokkal és cserjékkel díszített 3,5 hektáros ősfás parkkal, az angol vidéki stílust idéző ötven szobával és a természetes feltöltődést nyújtó közösségi terekkel rendelkező négycsillagos wellnesshotel élmény dús programokat és gyermekbarát szolgáltatásokat kínál a pihenni vágyóknak.

A különleges kialakítású ZEN Spa a Távol-Kelet hangulatát idézi meditatív jellegével, energetikájával, a belső béke és a harmónia megteremtésére, valamint a természetes energiával való feltöltődésre irányuló szolgáltatásaival. A szokásos wellness szolgáltatások – mint az úszó- és gyermekmedence, a jacuzzi, a szaunák, a tepidárium, a gőzkabin, az aromakabin, a sókamra, a Kneipp-pad, a fodrászat és a kozmetika – mellett a szálloda a keleti filozófia szellemiségét követő kezelésekkel és mozgásterápiákkal segíti a test, a lélek és a szellem egyensúlyának megteremtését. Az elmélyülésre lehetőséget adó meditációs helység, a reflexológia, a lávaköves, a svéd és a shiatsu masszázs, továbbá a távol-keleti mozgásformák, mint a csi-kung és a jóga a belső egyensúly helyreállítását és az egészség megőrzését segítik.

A szálloda szolgáltatásai mellett Noszvajon is számtalan érdekes program várja a látogatókat.  A falusi portákon megkóstolhatjuk a frissen készült szilvalekvárt, amit kiváló helyi alapanyagból, adalékanyag hozzáadása nélkül, évszázados receptúra alapján hatalmas üstökben, szabad tűzön, folyamatos kevergetés mellett addig főznek, amíg el nem éri a kellő sűrűséget. Ez a lekvár magában is kiváló, de kemencében sütött kenyérre kenve vagy buktába töltve kulináris élmény, mely a városi ember számára igazi különlegesség. A pincesoron megnézhetjük a szőlősgazdák féltve őrzött hordóit, megkóstolhatjuk a boraikat. A szüreti időszak elmúltával, a nagy munka befejeztével a gazdáknak is több ideje jut a betérőkkel való beszélgetésre, történetmesélésre. Igazi élményt nyújt a Thummerer Pince megtekintése, a több mint 4000 nm-es pincerendszerben érleli Thummerer Vilmos, az 1995. év Bortermelője a szebbnél szebb nedűket. Szívesen látják a vendégeket a Gazdaházban, a díszkovácsműhelyben és a de la Motte kastélyban, de a nemrég még lakott barlanglakásokhoz is érdemes ellátogatni. További információk itt:

E-mail: info@oxigenhotel.huŐszi pihenés vidéken

Tel.: +36 36 463 007

Web: www.oxigenhotel.hu

Facebook link: http://www.facebook.com/OxigenHotel?ref=hl

 

 Hotel Wellamarin ****

 

További fotókért kattints a képre!
További fotókért kattints a képre!

Hogy miért érdemes Zamárdit választani a tökéletes vidéki pihenéshez? Mert ott van a Szálloda, mely megváltoztatja az emberekben kialakult képet a „vidék”-i vendéglátásról!
Nagyvilági kényelem a vidéki nyugalom hullámhosszán…

Az ősz beálltával a Balaton partjáról a hulló falevelekkel együtt a nyüzsgést, a nyári forgatagot is elfújta a szél, s helyét átvette egy csendes, letisztult környezet.
Egy andalító sétára csábító hangulatos promenád, reggeli kocogásra hívogató friss levegő, és egy pihenésre invitáló szálloda az őszi élmények helyszínén, Zamárdiban a Hotel Wellamarin***-ban!

A szálloda nem csak a nyári szezonban képes elkápráztatni vendégeit, hisz megannyi programot kínál kicsiknek és nagyoknak az ősz beálltával is!

Mámorító kedvezményekkel indul az október a szállodában a ház borainak prezentálásával, majd fergeteges bajor hangulatot idéző Októberfeszt várja a hosszú hétvégére érkező vendégeket sörrel, virslivel és a szálloda házi péksége által készített bajor pereccel! Az igényes pihenés iránt elkötelezett utazók akár az Őszi szieszta idején is kiszakadhatnak a mindennapok rohanásából, s élvezhetik a Hotel Wellamarin**** szolgáltatásait akár a Black & Orange wellness részlegen, akár az aktív pihenés helyszínein, így a Bohém Bowling kétsávos pályáin, a squashpályán vagy a Fregatt fitneszteremben.

Modern környezetben, exkluzív enteriőrrel kialakított tágas szobákban, apartmanokban, lakosztályokban ingyenes internet-hozzáféréssel törhető meg a vidéki szálloda madárcsicsergős csendje, s lophatja be magát a nagyvilág a feng-shui harmonikus világába.

A kiszámíthatatlan őszi időjárás a Balaton partján csak színesíti a természet palettáját, hisz ahány vihar, annyi árnyalatban pompázó vízfelület, s amennyi napsütés annyi színes hegyvonulat, melyet csodálhatnak a lakóegységek ablakaiból.

Az őszi színekkel előkerülnek az őszi ízek is, melyet a szálloda mesterszakácsa ízlése szerint meghökkentő képzettársításokkal visz terítékre a gasztronómiai íz-élmény szerelmeseinek, de a hagyományos ételek is fellelhetőek a Scala étterem gazdag büféasztalán – kis furfanggal fűszerezve!

Hogy a pihenés a szülők számára is a nyugalmat jelentse, színes tematikus gyerekprogramok várják a lurkókat szakképzett animátorokkal, akik az évszakoknak, illetve csomagoknak megfelelően hol Pán Péterrel kalandoznak, s van, mikor Alice nyomában járnak felfedezve Csodaországot!

Ismerje meg a vidék egy másik arcát a Hotel Wellamarin**** szolgáltatásai segítségével, a nagyvilági kényelmet a vidéki nyugalom hullámhosszán!

 

További információk:

Hotel Wellamarin**** – Leisure & Wellness

8621 Zamárdi, Eötvös u. 15/1Őszi pihenés vidéken

Tel.: 84/545-800

Email: info@wellamarin.hu

Link:   www.wellamarin.hu

Facebook link:  http://www.facebook.com/wellamarin

 

Élmények, pihenés, wellness az őszi Balaton ölelésében

 

További fotókért kattints a képre!
További fotókért kattints a képre!

Idén ősszel is tökéletes kikapcsolódás vár Rád a Balaton partján, a siófoki Yacht Club Hotel Spa & Restaurant vízparti éttermében, meghitt teraszain és balatoni panorámás, exkluzív wellness részlegében.

Az egész évben nyitva tartó Yacht Club Hotel Spa & Restaurant egyediségét a siófoki vitorláskikötő páratlan atmoszférája adja. Az idén tavasszal megújult, közvetlen vízparti elhelyezkedésű, stílusos hotel változatos kikapcsolódási lehetőséget nyújt az ide látogatóknak.

 

 
A gazdag felszereltségű Fürdőház ősztől tavaszig, időjárástól függetlenül a Balaton látványát és önfeledt pihenést ígér. 25 méteres úszómedence, kültéri és beltéri jakuzzi, gyermekpancsoló, finn, bio- és infraszauna, gőzfürdő és minőségi wellness kezelések várják itt a feltöltődésre vágyó vendégeket.

A nem csak szállóvendégek által látogatható á la carte étterem a stílusos találkozások tökéletes helyszíne, amely egész évben hangulatos belső terekkel, vízparti teraszokkal és balatoni panorámával vár. Kínálatában a szezonális alapanyagokból készült hagyományos és mediterrán jellegű ételek között kiemelt szerepet kapnak a balatoni halakból készített fogások. A borospince pedig a régió legkedveltebb borait és pálinkáit rejti.

Simogató napfény, tóparti kerékpártúrák, kirándulások a dél-balatoni borvidék lankái közt, ráérős kávézások a megújult siófoki Fő téren. Lazítás vitorláskikötőre néző pezsgőfürdőkben, kényeztető kezelések, gyertyafényes vacsorák, estébe nyúló borozások… Az őszi időszakban is számtalan helyi és környékbeli programlehetőség gondoskodik róla, hogy igazi kikapcsolódás legyen az itt eltöltött idő!

Tegyetek egy próbát és szökjetek el hozzánk!

 
2=3 éj őszi kikapcsolódás félpanzióval, Yacht Club Spa használatával, lazító massŐszi pihenés vidékenzázzsal már 29.900 Ft/fő-től.

További információk ide kattintva!

Bízol a szerencsédben? Iratkozz fel hírlevelünkre és nyerd meg őszi pihenésed!

További információ és online foglalás: www.hotel-yachtclub.hu

 

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top