Sztárok

Olimpiai bajnok fakanállal

Kammerer Zoltán, háromszoros olimpiai bajnok kajakos immár negyedszer ült autóba, hogy részt vegyen a Coop Rallyn, és jelenlétével is felhívja a figyelmet a minőségi magyar termékekre.

Az idén hetedik alkalommal megrendezett szakmai roadshow startjánál – Kistarcsán, a Szilasfood üzemi területén – egy kávé mellett a fiatal kajakos elmondta, szereti a hasát, s ezért gyakran főz, továbbá odafigyel arra is, hogy a gyermeke mit eszik.

„Kedvenceim az anyukám által termelt zöldségek, a magyar baromfi és a halak. Sok fűszert használok, de mivel időm kevés, nincs saját fűszerkertem, hanem a hazai termelőktől és gyártóktól szerzem be azokat, így például a Szilasfood Lucullus termékcsaládját vásárlom. Kedvelem a halas fűszerkeveréket, mivel elég sok halat eszünk, többnyire az afrikai harcsát variáljuk, amit már itthon tenyésztenek. Sütve, pörköltként, grillezve, egyaránt kiváló, szálkamentes, ízletes, és sok-sok fűszerrel és zöldséggel fogyasztjuk. Mint sportoló rendkívül fontosnak tartom, hogy a családok asztalára hazai élelmiszerek kerüljenek, hiszen a helyben gyártott vagy termelt áru a legjobb, mind beltartalmát, mind vitamin-összetételét tekintve, ráadásul nem szennyezi a levegőt a szállítás, optimális időben szedik le, dolgozzák fel. Azt gondolom, minden ismert embernek küldetése kell legyen, hogy kiállnak a hazai áruk mellett, mert ez az egész ország érdeke is. No és a jó ételek mellé kell a sport, hiszen e kettő együtt felel az egészségért” – zárta gondolatait Kammerer Zoltán, és beült az autóba, hogy ellátogasson a Dreher sörgyárba, a Törley pezsgő üzemébe, végigjárja a Pannontej csarnokait, a pápai húsüzemet és a többi Coop Rally állomást.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top