Sztárok

Vele kavar Delhusa Gjon

A VV4-ben feltűnt Ildikó – akit sokan csak "Tordasnak" becéztek – testvére is azon hölgyek között van, akik megpróbálják elhódítani Delhusa szívét a párkereső műsorban.

Azt nem tudni, hogy Beatrix a reflektorfény vagy Delhusa miatt jelentkezett a műsorba, ugyanis eddig körülbelül öt tévés produkcióban mutatta meg magát. Most nagy Delhusa-rajongóként Gjoni szívét próbálja meg elnyerni az I Love Gjoni című műsorban.

„Fél évig Görögországban éltem, Makrygialoson, ott megismerkedtem egy albán származású fiúval. Jorgosszal együtt éltünk. Ebben az időszakban rengeteg Delhusa Gjon-számot hallgattam, és mivel alapvetően szeretek szerepelni, jelentkeztem a műsorba. Gjoni ráadásul szimpatikus, tud udvarolni, már az első találkozásunkkor kezet csókolt. Rendkívül udvarias, kedves, erős férfias kisugárzása és jó megjelenése van. Én elég visszafogott, romantikus lány vagyok, így semmi tipitapit nem engedtem, csak csók csattant el” – nyilatkozta a Borsnak VV Ildi testvére.

Vele kavar Delhusa Gjon

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top