Sztárok

Terhes Whitney Houston 19 éves lánya

Friss képek készültek Whitney Houston 19 éves drogfüggő lányáról. A lapok szerint Bobbi hasa már gömbölyödik, leplezni sem nagyon tudja, hogy állapotos. Te mit gondolsz?

Terhes Whitney Houston 19 éves lányaCsütörtökön este egy Whitney Houston-emlékkoncerten fotózták le az elhunyt énekesnő 19 éves lányát. Bobbi Kristina egy szűk ruhát viselt, és a fotósok szerint többször simogatta az egyébként beszédesen gömbölyödő pocakját.

Az eseményen Whitney lánya a vőlegényével, Nick Gordonnal jelent meg, akit annak idején az énekesnő örökbe fogadott. Az egyetlen, aki támogatja kettejük kapcsolatát, az elhunyt világsztár menedzsere, a család nagy része – köztük a nagymama is – azonban mindent megtesz azért, hogy a fiatalok szakítsanak.

Szerintük ugyanis Bobbi Kristina a vőlegénye hatására használ kábítószert, és ha valóban igaz a hír, hogy gyermeket vár, akkor már nem csak a saját életét veszélyezteti.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top