Sztárok

Egykori versenytársa Caramel csapatába került a Voice-ban

Gájer Bálint a Maroon5 talán legnagyobb slágerét, a Moves like Jaggert énekelte szvingfeldolgozásban a Voice első adásában. Mind a négy mester a saját csapatában szerette volna látni a fiút, ő azonban Caramelt választotta, pedig 7 évvel ezelőtt még "riválisok" voltak.

Bartók Esztivel volt egy csoportban

Hét-nyolc évvel ezelőtt ugyanis Gájer Bálint éppen úgy, mint Caramel, jelentkezett a Megasztár 2. szériájába. Ám míg a Voice legfiatalabb mestere megnyerte a tehetségkutatót, Bálint a legjobb ötvennél búcsúzott a Megasztártól. „Látásból ismertük egymást, de nem nagyon beszélgettünk. Én akkoriban abban a csoportban voltam, amelyikből Bartók Eszter és Bálint Ádám jutott tovább” – meséli Bálint, aki a Megasztár után jó pár évet várt, míg a Voice-ban újra megmérettette magát.

Egykori versenytársa Caramel csapatába került a Voice-ban

 

A magyar Michael Bublé

„Gondolom tetszett a mestereknek az előadásom, ha mind a négyen megfordultak. Azért választottam Caramelt, mert rettentő elhivatott zenésznek tartom, ami abból is látszik, hogy bár lassan 8 éve, hogy megnyerte a Megasztárt, még mindig fent tud maradni úgy, hogy évről évre egyre több énekest fedeznek fel” – folytatja Bálint, aki tízéves korától dobol, és 11 éve énekel. Immár három és fél éve a Group’n’ Swing nevű banda tagja, de van egy Michael Bublé tribute zenekara is. „Nem fogok megsértődni, ha a magyar Michael Bubléként fognak emlegetni, bár nem ez a célom. De tény, hogy nagyon közel áll hozzám az, ahogyan ő egyesíti a szvinget és az igényes popdalokat.”

Egykori versenytársa Caramel csapatába került a Voice-banTitkok a magánéletéről

Hogy mit fog hozni a jövő, azt még ő sem tudja. Persze reméli, hogy minél tovább részese lehet a műsornak, bár ez azt is jelenti, hogy együttesével egy ideig nem tud annyi koncertet vállalni, mint korábban. „Azért nagy zsonglőr vagyok, mindenre találunk majd megoldást. És ez most egy ilyen korszak” – meséli az énekes, aki azt egyelőre titkolja, hogy remélhetnek-e a hölgyrajongók. „Ha eljön az ideje, biztos beszélek majd a magánéletemről, de még maradjunk csak titokzatosak.”

 

Tudtad?
• Bálint három évig Pély Barnánál tanult énekelni.
• Eddig összesen 10 zenekarban énekelt.
• Bálint nagyon ügyel a megjelenésére, s bár a Voice-ban nem a külső számít, az ő megjelenésére nem lehet panasz.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top