Sztárok

Demcsák Zsuzsa másfél évig tervezte a válást

A TV2 Frizbi című műsorában mesélte el a műsorvezető, hogy másfél éve tervezgeti a válását, és hogy nincsen esély a házassága rendbehozatalára.

Demcsák Zsuzsa másfél évig tervezte a válástNem a sztár, nem a sikeres műsorvezető nyilatkozott Hajdú Péternek vasárnap este, hanem egy édesanya, egy asszony, aki küzdött a házassága sikeréért, de nem tudta megmenteni azt. „A sors minket nem egymás mellé rendelt, egészen másképpen képzeljük el az életet. Akarni kettőnek kell, megoldást találni kettőnek kell. Én minden eszközt bevetettem, hogy megmentsem a házasságomat… de a problémák ugyanazok maradtak, ugyanazokat a köröket futottuk, és nem volt belőlük kiút…” – mondta a műsorvezető, aki hozzátette: „Ha én tönkremegyek ebben a házasságban, akkor a gyermekeim is, és nem engedhetem meg magamnak ezt a luxust.”

Zsuzsa azt mondta a Frizbiben, másfél éve tervezgette, hogy felbontja a házasságát. „Másfél évem volt felkészülni a válásra, hezitáltam, gondolkodtam, érzelmi játszmákat játszottam le… Akkor mentünk el, amikor a férjem nem volt otthon. Azért én költöztem el a gyermekekkel, mert ezt találtam a legbiztonságosabb megoldásnak.” Zsuzsa azt mondta Hajdú Péternek, azért tett így, mert három-négy baráton kívül csak a szüleire számíthat. A szemmel láthatóan megtört Demcsák Zsuzsa az interjú végén szomorúan csak annyit fűzött hozzá, már korábban meg kellett volna hoznia ezt a döntést, és hogy számukra nincsen visszaút…

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top