Sztárok

Tombolás és hiszti az X-Faktor próbáján

Kinga egyedül jelentkezett az X-Faktorba, de a sors, na és a mentorok úgy akarták, hogy csoportban, két fiúval folytassa a versenyt. Így alakult meg a Spirit, ami már most, néhány hét alatt több, mint egy egyszerű banda. Ők hárman egymás bizalmasai lettek, pedig még vannak hangos viták...

Tombolás és hiszti az X-Faktor próbájánNa persze hazudnánk, ha azt írnánk, zökkenőmentesen folynak a közös munkák. Kinga és a fiúk – Örs és Péter – nem is titkolják, hogy bizony olykor tombolnak a próbateremben. „Vannak nagy hisztik és viták, és előfordul, hogy tombolunk a próbákon, de mindig képesek vagyunk ezeken felülkerekedni. Éjszakákat töltünk ébren és beszélgetünk… Iszonyú szerencsésnek érzem magam, hogy velük énekelhetek” – meséli Kinga, aki azt is hozzáteszi: a két fiú fantasztikus módon erősíti őt.

A magánéletüket is kitárgyalják

És hogy miről szólnak az éjszakai beszélgetések? Az sem marad titokban. „Persze mi is lelkizünk és agyalunk a magánéletünkön és a jövőnkön is. Most azt látjuk a fiúkkal, hogy az X-Faktor után is együtt folytatjuk tovább a zenélést. Szerencsére a családtagoktól és a barátainktól csakis támogatást kapunk” – folytatja Kinga, aki egyelőre facér, és mint megtudtuk tőle, jelenleg Péternek sincs párja, ám Örs szíve már foglalt.

Összetart a három család

De nemcsak az énekesek barátkoztak össze és lettek egymás bizalmasai, támaszai, hanem a családjaik is. Péter anyukája már járt egy családi ebéden Kingáéknál, mivel azonban Örs szülei vidéken élnek, így a három család első nagy találkozására az X-Faktor első élő adásáig kellett várni. Szombaton már minden szülő együtt szurkolt a gyerekeknek.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top