Sztárok

Meghalt Komár László, nem tudott elbúcsúzni

Elhunyt Komár László. Az énekes 67 éves volt.

Meghalt Komár LászlóMa hajnalban elhunyt Komár László. Az énekes gyászhírét először barátai tették közzé a legnagyobb közösségi portálon, így Hajdú Péter is, aki ma reggel ezt írta róla Facebook-oldalán: „Ma adta volna élete utolsó interjúját nekem! Nagyon készült rá, szeretett volna elbúcsúzni a rajongóitól. Sajnos nem volt rá lehetősége. Ma reggel meghalt egy barátom. Ma reggel meghalt Komár László! Isten nyugosztaljon, Laci!”

A magyar zenész néhány héttel ezelőtt rosszul lett az otthonában. Kedvese, Krisztina egyből kórházba vitte, ahol azonnal az intenzív osztályra került tüdőembólia miatt. Az énekes akkor jobban lett, és pár nap múlva kiengedték a kórházból. „Arra emlékszem, hogy elképesztő légszomjam támadt, aztán mint a farkas, úgy üvöltöttem a fájdalomtól. Iszonyatosan nyilallt a vállam, és itt balra a tüdőm fölött. Így szenvedtem végig a kórházba száguldást, de Kriszta tartotta bennem a lelket. A kórházból már kimaradtak a képek, mert az oxigénhiánytól többször is elvesztettem az eszméletem” – nyilatkozta akkor az énekes a Blikknek.

Komár László a felesége karjaiban halt meg. Krisztinával harmincegy évvel ezelőtt találkoztak, összeházasodtak, majd elváltak, de most újra izzott köztük a szenvedély. Októberben derült ki, hogy újra összeházasodtak.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top