Sztárok

Komár László nem láthatta a kislányát?

Az énekes szerette volna még látni a kislányát a halála előtt, ez azonban már nem adatott meg neki, de telefonon tudtak beszélni.

Komár László nem láthatta a kislányátKomár László élete utolsó interjúját is leszervezte, de nyolcéves kislányát nem köszönthette fel születésnapján. „Laci felhívta a kislányát, hogy látni szeretné és felköszönteni születésnapján. A volt párja azonban állítólag nem engedte el Karolinát. Laci összeomlott” – mesélte el a Borsnak Hajdú Péter, aki Komár barátjának tartotta magát. A kislány az énekes előző házasságából született, és Komár hosszú hónapokon át egyáltalán nem láthatta a szakítás után.  A Blikkben Komár jelenlegi felesége annyit árult el, hogy az énekes kedden este telefonon beszélt a kis Karolinával. „A leghatékonyabb csodaszer a kislánya hangja volt. A halála előtti estén is beszéltek, és öröm volt látni, ahogy csillogott a szeme” – mesélte Krisztina a Blikknek.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top