nlc.hu
Sztárok
Harisnyakötőt villantott a brit hercegnő

Harisnyakötőt villantott a brit hercegnő

Egy vakvezető kutya mellé térdelt le Kamilla hercegnő, miközben kivillantotta a királyi fehérneműt – a fotósok legnagyobb örömére.
 Olvastad? Rejtélyesen simogatja hasát Katalin

Nőiesebb, mint valaha – ebben egyetértenek a britek, ha Kamilla kerül szóba. Az egykor csapzott hajú, slampos nő már a múlté, és el kell ismerni, a 65 éves hercegnő kihozza magából a legtöbbet. Azt azonban senki sem gondolta róla, hogy harisnyakötőt visel, nem harisnyanadrágot.

Történt, hogy a nemrég egy kisebb ruhabaleseten átesett Kamilla a palotájában fogadott egy vakvezető kutyákat kiképző szervezetet. Természetesen a találkozóra a kutyusok is hivatalosak voltak, és amikor a hercegnő letérdelt az egyik mellé, a szoknyája felcsúszott; ekkor villant ki Kamilla combja és a harisnyakötője. A nagy állatbarát Kamilla mindezt észre sem vette, úgy elfoglalta a kutya, de a rendezvényre meghívott fotósok lelkesen kattintgatták a gépeiket, megörökítve az intim királyi fehérneműt.

Harisnyakötőt villantott a brit hercegnő

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top