Sztárok

Harc Komár végrendelete miatt

Bírósági per várható Komár László végrendelete miatt. A szerdán elhunyt énekes egykori és jelenlegi felesége már régóta esküdt ellenségek.
Komár László hat évig harcolt a rák ellen – drámai részletek

„Laci a halála előtt végrendelkezett. Ennek tartalmát ­egy­előre nem szeretném megosztani a nyilvánossággal” – nyilatkozta a Borsnak Krisztina, Komár László özvegye. A nő attól tart, hogy meg kell harcolnia az örökségért férje negyedik feleségével. „Erre sosem lehet felkészülni, de számítok rá, és természetesen reagálni fogok” – zárta le szűkszavúan a témát a megrendült Krisztina.
Komár László nyolcéves kislányának az édesanyja már évekkel ezelőtt egyértelművé tette, az utolsó leheletéig harcol vélt vagy valós igazáért. „Egy-másfél évig képviseltem Komár Lászlót a bontóperében és azokban a perekben, amelyeket volt felesége, Erzsébet indított ellene. Nagyon jó, baráti viszonyba kerültünk Lászlóval. Sajnálom Krisztinát, mert ez borzasztó helyzet számára. Ráadásul ő és Erzsébet esküdt ellenségek, sőt még ­peres ellenfelekké is váltak. ­Korábban is így volt, de most még kiélezettebb a helyzet” – nyilatkozta a Borsnak dr. Grespik László, Komár egykori ­ügy­védje.

Harc Komár végrendelete miatt

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top