Sztárok

Kiteregették Zámbó Krisztián múltbéli titkát

Miért énekelt hamisan? Miért képezte a hangját, majd hagyta abba? Krisztián egykori énektanára a Blikknek mesélt arról, hogy miért ronthatott annyira Jimmy fia az X-Faktorban.
Drámai családi képek Zámbó Krisztiánról

„Gyorsan tanul, de azt is észrevettem, a hangszálait az édesapjától örökölte. Főleg hanglejtésében és dallamvezetésében fedeztem fel hasonlóságot. Zámbó Jimmy hangmagasságát még nem éri el, de tanulással ez is sikerülhet – mondta a Blikknek Krisztián egykori énektanára, aki a fiú első saját lemeze előtt 9 hónapot foglalkozott Krisztiánnal. – Gyémánt van a torkában, csak korán hagyta abba a csiszolást, pedig lett volna még mit tanulnia.”

A tanár szerint Krisztián bizonytalan volt magában, nem tudta, milyen stílust válasszon, érezhető volt rajta az útkeresés. „Az X-Faktor alkalmas arra, hogy rátaláljon az ösvényére, de arra is, hogy leküzdje a lámpalázát. Hangja csiszolatlanságának és izgatottságának tulajdonítom a kisiklásait, amelyeket én is hallottam. Ha Krisztián nyugodt és magabiztos lenne, akkor sem tudna minden alkalommal hibátlanul hangfekvést ugrani, de ha meglesz a technikai tudása, nem lesz gond.”

Kiteregették Zámbó Krisztián múltbéli titkát

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top