Sztárok

Őszi szépülés, megújulás

Ősszel a természet pihenni készül, hogy megszépülve köszönthesse a tél után újra beköszöntő tavaszt. Te se feledkezz meg arról, hogy strandolni, napozni jövőre is vágyni fogsz, és milyen jó lesz, ha gátlások nélkül, büszkén viselheted majd a fürdőruhádat következő nyáron is. Az egészségünkről pedig szintén nem szabad megfeledkeznünk ősszel sem.

További fotókért kattints a képre!
További fotókért kattints a képre!

Dr. Kárász Tamás neve, mint plasztikai sebész és orrspecialistaé, nem új keletű a nők körében. Ha orrplasztikára gondolunk, ő az első plasztikai sebész, akinek a neve feljön a Google-ban. Hölgyek ezrei ébredhetnek vele, és gondolhatnak rá mint életük meghatározó személyére, aki visszaadta önbizalmukat, nőiességüket.

Dr. Kárász: Valóban nagyon sok hölgy álma valósul meg egy orr- vagy mellplasztikai beavatkozást követően. Visszatér az önbizalmuk, magabiztossá válnak és ennek megfelelően is viselkednek. Ha elégedettek vagyunk önmagunkkal, az egész világot meg tudjuk hódítani. Napjainkban testünk egyre inkább saját magunk marketingeszközeként is szolgál. Egy magabiztos, magát csinosnak tartó nő sokkal jobb esélyekkel indul mind a párkapcsolati szférában,  mind a munkaerőpiacon, ellentétben a gátlásos, kicsi melle vagy nagy orra miatt önbizalomhiányban szenvedő, magát alulértékelő nővel.   

Ma már a férfiak is kihasználják a plasztikai sebészet sokoldalúságát. Egyértelműen férfiakra jellemző műtét a hajbeültetés, és a zsírleszívástól sem zárkóznak el. Arcfelvarrásra, orr- vagy szemhéjplasztikára szintén jelentkeznek férfiak, sőt az idő múlását elkendőző botox iránt is érdeklődnek.

NLC: Milyen korú hölgyek keresik meg Önt?

Valóban igaz, hogy érettségire a lányok mellplasztikai műtétet kapnak ajándékba. Tehát már 18 éves lányok gondolják úgy, hogy nagyobb mellel jobban tudnak érvényesülni az életben, több lehetőségük van a párválasztásban. Arra nem gondolnak persze, hogy a kis mell is lehet szép és nőies.                                                                                                                                            Orrplasztikát a csontos növekedés befejeződésétől műtünk, ez lányoknál gyakran 15-16 éves kor, fiúknál inkább 18, felső korhatár pedig szinte nincsen, csak megfelelő általános állapot szükséges.

NLC: Milyen innovatív technikát alkalmaz Ön az orr- és mellplasztikai műtétei során?

A páciensek növekvő igényeinek kielégítése céljából egyre inkább előtérbe kerülnek azok a műtéti módszerek, amelyek a legkevésbé terhelik meg a páciens szervezetét, és így a leggyorsabb gyógyulást teszik lehetővé, és a precizitás növekedésével pedig a műtéti eredmények válnak egyre tökéletesebbé.

Az orrplasztikai műtéteknél alkalmazott ENDOSZKÓPOS eljárás nagymértékben hozzájárul a páciens elképzelésének még pontosabb megvalósításához, minimalizálhatjuk az esetleges szövődmények számát, a páciens kellemesebben éli meg a gyógyulási időszakot, és rövidebb időn belül térhet vissza a mindennapokba. További előnye, hogy segítségével számos funkcionális orrműtétet is kiválóan elvégezhetünk, így nemcsak az orrunk lesz szebb, de jobban is kapunk levegőt rajta és a horkolás is javulhat.

Mellplasztika során az endoszkóp használata lehetővé teszi az implantátum üregének kialakításakor a szinte az izomrost nagyságáig elmenő precizitást, valamint lehetővé teszi, hogy a legkevesebb járulékos szöveti sérülés és a legminimálisabb vérzés mellett operáljunk.

NLC: A MAMMUT Egészségközpontban késő estig páciensek sora várja. Ez a rengeteg ember mind orr- és mellplasztikát szeretne?

Sokan valóban plasztikai konzultációra várnak, de nagyon sok az új és visszatérő páciens, aki botoxot, arcfeltöltést kér.
Mert ma divat FIATALNAK lenni! Azon túl, hogy a mellüket megoperáltatják és az orrukon is változtatnak az emberek, az arcunk árulkodik leginkább korunkról. Amit helyben, a rendelésen meg lehet csinálni, és ami látható és  gyors eredménnyel szolgál, az a hyaluronsavas ajak-, ránc- és arcfeltöltés, valamint a nagyon népszerű botox, mellyel a mimikai ráncokat tudjuk ideiglenesen blokkolni.                         

Nagyon sokan nem tudják, hogy a botoxinjekcióval meg lehet szüntetni a nagyon kellemetlen, intenzív hónaljizzadást egy pár perces minimális kellemetlenségekkel járó beavatkozás során. A szemkörnyéki ráncok mindent elárulnak a korunkról. Nagyon népszerű az altatást nem igénylő szemhéjplasztika, mellyel éveket lehet fiatalodni, nagyon biztonságos és extra gyors a gyógyulási ideje. 

NLC: És hogy válasszuk ki a számunkra ideális plasztikai sebészt, akire rábízhatjuk magunkat?

Mielőtt döntenénk, beszéljünk több orvossal – legjobb, ha ajánlás alapján keressük fel őket –, így nagy valószínűséggel találunk olyat, aki szimpatikus és bizalomgerjesztő. Jó, ha az ajánlások azonos típusú műtétekre vonatkoznak, mert a plasztikai sebészetnek vannak speciális ágai, így az, aki szépen operál melleket, nem biztos, hogy meg tud birkózni egy komplexebb orrplasztikával is. Bizonyos esetekben tanácsos specialistához fordulni.

A plasztikai műtét drága mulatság, de nem feltétlenül azért, mert a plasztikai sebészek óriási hasznot remélnek, hanem a beavatkozások során használt eszközök, a személyzet felkészültsége, a plasztikai sebész naprakész tudása és a minőségi anyagok miatt kell sokat fizetni. Természetesen önmagában a magas ár sem mindig garantálja a tökéletes eredményt, és a gyanúsan olcsó beavatkozásokkal is jobb okosnak lenni.

 

Bővebb információ: www.dr-beauty.huŐszi szépülés, megújulás

Facebook: https://www.facebook.com/#!/drkarasztamas?fref=ts

Elérhetőség: 06 30 411 32 21 kartam@t-email.hu

 

„Higgy a szépségedben, fogadd el Önmagad!”

Selfness: Új szolgáltatással bővül a Budai Egészségközpont kínálata

További fotókért kattints a képre!
További fotókért kattints a képre!

Októbertől a hagyományos nyugati orvostudomány által kínált terápiák mellett a keleti gyógymódok által is gyógyulhatunk, szépülhetünk a Budai Egészségközpontban.

A központ a főváros frekventált, központi részén, mégis nyugodt, elegáns környezetben nyújtja szolgáltatásait. Az épület jellegzetes architektúrája és berendezése egyaránt családias, meghitt atmoszférát sugároz. A patinás, 10 éves múltra visszatekintő egészségközpont számtalan selfness szolgáltatása közül választhatunk a testi-lelki gyógyulás és szépülés céljából. Ugyanis a selfness azt jelenti, hogy pozitív célokra törekedve nézzünk szembe önmagukkal, fedezzük fel belső erősségeinket, így szépségünket is, ami kifelé sugárzik. Tulajdonképpen magában a selfnessben ötvöződik a testi foglalkozás a lelki önfejlesztéssel.

A Budai Egészségközpont Selfness programja kizárólag a Magyar Tudományos Akadémia által elismert alternatív terápiás eljárásokat alkalmaz, a szakemberek mindegyike megfelelő képesítéssel és nagy tapasztalattal rendelkezik saját területén, sokuk orvosként is praktizál.

Indiai és kínai masszázsok által szépülhetünk az egészségközpontban. Az Ayurvéda-masszázsok sokféle betegség gyógyítására alkalmasak, melyek külső megjelenésünket befolyásolják. A Pinda Sveda, gyógynövényes labdacsokkal végzett masszázs mélyen tisztítja és hidratálja a bőrt. Méregtelenít és a narancsbőr elleni harcban is sikerrel bevethető. A Mahabhringraj Tail masszázs pedig a hajas fejbőr problémáira nyújthat megoldást, pl. hajhullásnál vagy a haj elszíneződésénél. A kínai fej- és arcmasszázs javítja a vérkeringést, s így előmozdítja a sejtregenerációt, növeli a sejt rugalmasságát. A sejtek így jobban fel tudják venni a tápanyagokat, és a bőr simábbá és lágyabbá válik. A masszás során használt mágneses jádeköves arcmasszírozó készülék pedig fokozza a hatást.

További információért látogasson el a Budai Egészségközpont honlapjára: http://bhc.hu/magan/selfness/

Budai Egészségközpont 1126 Budapest, Nagy Jenő u. 8. Telefon: (+36) 1 489-5200

 

A szépség önbizalmat ad

További fotókért kattints a képre!
További fotókért kattints a képre!

Lehet, hogy egész nyáron sokat sportoltál és diétáztál azért, hogy az alakodat jobb formába hozd, de még nem jártál sikerrel, vagy lehet, hogy sikeres anyukaként szeretnéd ismét a régi alakodat látni a tükörben, akkor ez az ősz rólad szól.
A For Beauty Plasztika segíthet megvalósítani vágyaid. Ebben az időszakban nagyon
népszerű a zsírleszívás, melynek köszönhetően régi kedvenc farmeredben a legjobb formádat hozhatod.

Vagy gondoltál már mellplasztikára? Kiváló minőségű mellimplantátumainkkal segíthetünk, hogy visszanyerd az önbizalmad.

 

Dr. Krasznai Zsolt plasztikai sebész:

„A női mell olyan, mint az ujjlenyomat: mindegyik egyedi. Ezért a megoldás során számos szempontot figyelembe szoktam venni, úgymint a páciens stílusa, magassága, testsúlya, arányai, és természetesen az általa elérni kívánt esztétikai eredményt. Az implantátum kiválasztásánál a pácienssel közösen beszéljük meg a formát, méretet, textúrát, valamint annak elhelyezését.” www.krasznai.hu/3D-s-modellezes

Az ősz a legmegfelelőbb időszak a bőrápolásra és megújítására is.
Magyarországon kizárólag klinikánkon elérhető a Fraxel Dual lézeres arckezelőrendszer, mely segít megszabadulni az olyan gyakori problémáktól, mint a szemkörnyéki ráncok, barna foltok, elszíneződések, aknés bőr és műtéti hegek, de hatékonyan halványítja a kezdődő ráncokat is.
Jó hír, hogy ez az eljárás teljesen biztonságos és érzéstelenítő krém használata mellett gyakorlatilag fájdalommentes. www.krasznai.hu/Lezeres-kezeles

Mitől egyedi a For Beauty?

Dr. Krasznai Zsolt plasztikai sebész:

„Intim, elegáns környezetben csúcstechnológia segítségével szépülhetnek pácienseim, de a legfontosabb, hogy időt és figyelmet fordítok rájuk. Igyekszem minél inkább megismerni őket, életmódjukat, stílusukat, ízlésüket és személyiségüket, mert ezáltal a legjobb eredményt tudom nyújtani számukra. Pácienseim nagyra értékelik nemzetközi tapasztalatomat, melynek köszönhetően számos külföldi és hazai híresség fordul meg nálam.”

További információ

www.krasznai.hu

For Beauty Plasztika

1125. Bp. Nógrádi utca 4.Őszi szépülés, megújulás

info@drkrasznai.hu

tel: +36-30-365-13-75

 

 

 

Kontur Klinika

 

További fotókért kattints a képre!
További fotókért kattints a képre!

Napjaink szépségkultusza mindenre rányomja bélyegét. A „Maradj fiatal, amíg csak lehet” szemlélet folyamatosan a sarkunkban liheg. Magazinok címlapjáról, reklámfotókról, óriás plakátokról ömlik ránk a szépség. Az anti-ageing mozgalom soha nem látott méreteket öltött. A közösségi portálokon folyó posztcsatározások hatására irigykedve nézzük volt osztálytársunk ragyogó képeit, melyeken úgy tűnik, rajta nem fog az idő. Ki tud, vagy ki akar ennek ellenállni? És a kíméletlen tükör hatására megszületik az elhatározás.

 

 

De miért a Kontur Klinika?

Külső megjelenésünk nagyban befolyásolja hangulatunkat és törékeny énképünket. Mi nem álmokat kergetünk, mi valós problémákat orvosolunk.
A Kontur Klinika az ország patinás plasztikai sebészeti intézménye, mely a legmodernebb kórházi körülmények között működik.
Orvosaink vezető szaktekintélyek hazai és nemzetközi viszonylatban egyaránt. Az egyszemélyes praxisok pár éves gyakorlatával összevetve áll sebészeink több mint 60 év műtéti tapasztalata és összehangolt munkája, mely tökéletes korrekciókban csúcsosodik ki.

A team munkának és a folyamatos fejlődésnek köszönhetően itt zajlik az országban legtöbb alakformáló és mellműtétje (nagyobbítás, felvarrás stb.) is. Érdeklődőknek elmondjuk, hogy többféle implantátum közül választhatja ki a pénztárcájának és alkatának legmegfelelőbbet. Árainkról honlapunkon tájékozódhat a http://konturklinika.hu/arlista linken keresztül. Az új technikájú ajak- és ráncfeltöltések következtében naponta nő az elégedett páciensek száma.

Innovációra fogékony csapatként a versenytársakat megelőzve mi végeztünk először Magyarországon smartlipo (bővebben erről itt olvashat: (http://konturklinika.hu/smartlipo) és Shilouette-Lift eljárásokat. A Silhouette-Lift egy új arcemelési technika, amit helyi érzéstelenítésben, kevesebb mint 45 perc alatt tudunk elvégezni. Még több információ az eljárásról: http://konturklinika.hu/arcfiatalitas

Esztétikai specialistáink az operációkat három, európai szinten felszerelt műtőben végzik. A beavatkozáshoz szükséges kivizsgálásokat egy munkanap alatt elvégezzük, így a pácienseknek nincs szüksége külön beutalóra, szervezésre és utazásra, nincs elvesztegetett idő és menet közben felmerülő többletköltség.

A páciensek bizalmát erősíti a tény, hogy a Szent Rókus Kórház területén működő magánintézet a kényelem és komfort mellett kórházi biztonságot is nyújt egyben. A betegelhelyezés szállodai színvonalon, egyszemélyes szobákban, 24 órás felügyelettel, étlapról történő ételrendeléssel történik. A jól képzett egészségügyi szakszemélyzet garantálja az ellátás magas színvonalát.
Honlapunkon vezetett blogon (http://konturklinika.hu/konturblog) és Facebook-oldalunkon naponta teszünk közzé érdekes híreket és ajánlatokat.

Tartson velünk a Facebookon is:

https://www.facebook.com/pages/Kontur-Klinika-Plasztikai-Sebészet/532446246771569

Időpont egyeztetés és információ:+3630 914 8133-as telefonszámon vagy kontur@konturplasztika.hu email címen.

 

 

 Őszi szépülés, megújulás

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top