Sztárok

Ő Zámbó Krisztián titkos segítője

Ki és mi adott most erőt Krisztiánnak, hogy jobban teljesített, mint egy héttel ezelőtt? Krisztián egy családtagját ültette olyan helyre a nézőtéren, hogy láthassa. De vajon ki volt ő?

Ő Zámbó Krisztián titkos segítője

 Nagy Feró és Geszti hazaküldené Zámbót

A szombati X-Faktor alatt a közönség soraiban elbújva, kerülve a feltűnést, ott ült valaki, akit Krisztián éneklés közben keresett a tekintetével, s folyton oda-odapillantott rá – írja a Blikk. A titokzatos idegent a kamera sem igen mutatta. A férfi Krisztiánnak hozta el apja emlékét. Zámbó Árpy ült a nézőtéren, aki által édesapja közelségét érezhette magán Krisztián.
„Krisztián szólt, hogy szeretné, ha a stúdióból szurkolnék neki. Persze hogy eljöttem. Megértettem, hogy erőt adna neki, ha látná az apja családját” – magyarázta a Blikknek Árpy.

„Apám testvérei a családom, nagyon szeretem őket, ők pedig engem. Nagyon velem vannak. Nagy erőt merítettem abból, hogy Árpy itt volt. Ő ismer, tudja, mit akarok, mit szeretnék, ahogy az apám is tudta. Lenéztem rá a színpadról, megnéztem, hol ül, neki énekeltem” – nyilatkozta a lapnak Krisztián.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top