Sztárok

Műtét vár a 80 éves magyar színésznőre

Csala Zsuzsánál szinte már elkerülhetetlen a gerincműtét, a színésznő azonban hallani sem akar róla. Inkább injekciókúrára jár, úgy dolgozik továbbra is.

Műtét vár a 80 éves magyar színésznőreCsala Zsuzsa pokoli fájdalmakat él át nap mint nap. A színésznő, akit nemrég csalással vádoltak meg, lassan már menni is alig tud, azonban annyira retteg a gerincműtéttől, hogy nem hajlandó a műtőasztalra feküdni. „Hetvenkilenc éves vagyok, már nem akarok ilyenen keresztülmenni. Inkább együtt élek a fájdalommal életem végéig. Én úgy vagyok, mint Petőfi, nem ágyban, párnák közt akarok meghalni” – mondta Csala a Borsnak. Mindezt azzal indokolta, hogy talán a műtőasztalon állna le a szíve a kora miatt, ehelyett ő inkább a színpadon szeretne meghalni. A színésznő ugyanis továbbra is játszik. „Minden színpadra lépés előtt injekciókúrán veszek részt, hogy fel tudjak menni a deszkákra” – mesélte el.

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top