Sztárok

Norbinak halálközeli élménye volt

Norbinak szívműtétje közben 40 percig állt a szíve. A fitneszguru most azt mondja, 160 oldalt írt halálközeli élményeiről. Egyelőre azonban hallgat arról, mit látott...

Norbi magasabb rendű erőktől tart, ezért egyelőre nem kíván beszélni arról, mit látott a műtőasztalon. Pedig szívét 40 percre leállították, ez idő alatt gépek biztosították a keringését. A Bors utánajárt, a fitneszgurunak könnyen lehetett halálközeli élménye. „Százhatvan oldalt írtam arról, amit abban a negyven szív nélküli percben tapasztaltam, és előtte hónapokon át megéltem – kezdte el Norbi, aki egy szót sem árult el arról, mi áll írásában. – Nem azért hallgatok, mert félek a közvélemény reakciójától, én sokkal magasabb rendű erőktől tartok, erkölcsi felelősséget érzek, hogy meg kell-e osztani a világgal, amit láttam” – fejtette ki bővebben a sztár, aki talán saját testéből is kilépett egy kicsit.

 

Norbinak halál közeli élménye volt

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top