Sztárok

Apa lesz a fiatal magyar énekes

Január végére várják L. L. Junior kisfiának születését. Az énekes, aki esténként még énekel is a babának, egyelőre titkolja várandós barátnője kilétét – írja a Blikk.

Apa lesz L. L. Junior, akire korábban még VV Anikó is szemet vetett. „A tervek szerint január 27-én érkezik meg a kis Lesi László Junior. Határtalanul boldog vagyok” – újságolta a bulvárlapnak a zenész, aki egyelőre nem akarja megmutatni kedvesét a nyilvánosságnak. Elmondása szerint egy gyönyörű lányról van szó, akit igyekszik minden pillanatban óvni. Junior – aki minden este énekel a babának – éppen egy héttel az édesapja halála után tudta meg, hogy apa lesz. „Rengeteg kétely és félelem van bennem, de emellett hatalmas ambíció is, hiszen jó apa akarok lenni” – vallotta be Junior, aki már legújabb lemezét is fiának szentelte. Az asztmában szenvedő énekes állítja, eleget „élt”, már nem számít neki a sok bulizás és az éjszakázás, immár más szemmel látja a világot, a születendő csöppség ugyanis teljesen megváltoztatta az életét és az életszemléletét.

Fotó:  RTL Klub / Sajtóklub
Fotó: RTL Klub / Sajtóklub

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top